Miért nem zárják ki Horvátországot az Unióból extrém viselkedéséért, amelyet a menekültválság kapcsán tanúsít?
Egy egész országot büntetni annak idióta vezetője miatt? Akkor minket be se kellett volna engedni...
A horvát belügyminiszter szerint Horvátország nem Európa:
"Szálem alejkum! Beszél valaki angolul? Kérlek, elmondom angolul, és fordítsd le az embereknek. Ranko vagyok, Horvátország belügyminisztere. Rövid időt fogtok itt tölteni ebben a táborban, vegyetek az ételből, italból, amire szükségetek van, és utána elviszünk titeket Európába. "
Ezt egy buszon mondta a menekülteknek...
Tényleg nem a horvátokat kell szívatni, mert ilyen hülye miniszterelnökük van. De az érdekes, hogy ellenük nem indult médiaháború :S
Egyébként az emberek utálják a miniszterelnököt és fel vannak háborodva a viselkedésén. Legalábbis azok, akikkel én beszéltem. És nekik ciki, hogy pont Magyarországgal teszi ezt, aki annyi embert befogadott a délszláv háború idején, és segítette a horvátokat és soha nem ártott semmit nekik.
Hogy zarnak ki?
Megorultel?
Kapaszkodj!
Ezt várja el Brüsszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!