Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európa és Amerika miért nem...

Európa és Amerika miért nem ad jelentősen több fegyvert és lőszert Ukrajnának?

Figyelt kérdés
Oroszországot tönkre kell tenni, ez világos, különben sose szabadulunk meg tőle. Miért nem tesznek meg ennek érdekében mindent az országok vezetői?

2023. szept. 13. 23:18
 41/93 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Abban igazad van, én sem értem, hogy Mit kerestünk Afganisztánban, mégis lelkesen ment oda a sok hülye.

És aki akar, hadd menjen Ukrajnába, az Önkéntesek Koalíciójában.

Pl. a Briteknek, vagy Dánoknak, vagy Norvégoknak lelkük rajta. Ha a Görögök és Törökök, sőt Belgák és Franciák ki akarnak maradni, akkor ők maradjanak is ki, és ne kérje őket senki számon, az ő döntésük.

A másik, Mivel / Mekkora erőkkel ?

Szerinted a 14 vagy 40 F-16-os Falcon, vagy 40 Leopárd 2-es milyen hatást gyakorolna a harcokra ?

Mert valójában ennyit tudnak egyenként kiállítani a NATO tagállamok, országonként.

A Brit Hadsereg hivatalos sajtószolgálata a Ka-52-es Alligátor harci helikoptert Putyin keselyűjének nevezi, mert az ő csapatlégvédelmük azok ellen nem lenne valami hatékony ...

https://www.youtube.com/watch?v=vAn8F5lMFuI

És akkor még ott van a sokféle páncéltörő rakéta, vagy a Lancet csapásmérő drón az könnyen és nagy mennyiségben sorozatgyártható, és ténylegesen jól is működő.

2023. szept. 15. 16:19
 42/93 anonim ***** válasza:
28%

kérdező, mekkora süket kifogás. nálad a kettős mérce végtelen %-os.

légy szíves küld haza mindenhonnan az amerikai katonákat is, vagy ez nem zavar? miért nem?

vagy te is úgy vagy vele hogy a zusa háború jóó, az órósz rósz?

2023. szept. 15. 17:28
 43/93 A kérdező kommentje:
#42: Miután leírtam többször, hogy minden háború rossz és mindegyik jövőbeni háború ellen fel kellene lépni, akkor is ha azt az Egyesült Államok indítja, nem igazán értem a felindultságodat.
2023. szept. 15. 17:59
 44/93 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

A háború az nem 2022. február 24. óta van, hanem 2014 februárja óta.

A polgárháború nemzetközi szintre lépett, és ez nem csak az orosz politika hibája.

2023. szept. 15. 18:19
 45/93 A kérdező kommentje:

#44: Az lehet, de a legnagyobb felelősség ez esetben őket terheli.

Ha akar az ember, akkor úgyis mindig találni fog valamilyen indokot, hogy miért kell háborúznia. Ha más nem, akkor kitalálnak vagy megrendeznek valamit, amire ürügyként lehet hivatkozni. Ez nemcsak Oroszország esetében áll fenn.

2023. szept. 15. 19:02
 46/93 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Én 50 - 50 %-ban tartom hibásnak az oroszt is, sakkozhattak volna óvatosabban, és akkor védhetőbb lenne a pozíciójuk.

A helyükben egy lépést sem a Krímen túlra, és ha 2026 - 27 magasságában az ukránok próbáltak volna valami offenzívát felújítani, akkor onnantól a felelősség a másikat terhelte volna.

2023. szept. 15. 19:05
 47/93 A kérdező kommentje:
#46: Ebben szerintem kiegyezhetünk.
2023. szept. 15. 19:08
 48/93 anonim ***** válasza:
72%

Beszélsz hülyeségeket.

1,az oroszokat nem lehet tönkre tenni

Mert a világ nem csak a nyugat és a Natoból áll

Meg mert önellátó gazdasága van.

Tönkre lehet tenni Szaudarábiát,tönkr lehet tenni olyan országokat melyeknek gazdasága 1,2 valmiből áll és a többi fél ill készterméket kénytelen megvenni.

2.Mert lerohanhák európát,mert legközelebb másokat rohannak le.

Nem rohannak le legközelebb senkit,mert a többiek fegyverkezni fognak,meg mert ez a háború ugyan nem teszi tönkre őket,de újabbat nem cállalnának be a közeljövőben,az biztos.

Szval nem kell fosikázni annyira,hanem abba kéne hagyni a fegyverküldést.Mert akkor a nyugati elmélet olyan mint amikor nem xarunk a kútba,csak mellé,és belelökjük.

Ez arra a félelemre vonatkozik hogy azért kell fegyvereket küldeni hogy ukrajna győzzön és az oroszok ne támadjanak meg minket.Csakhogy lassan nem is lenne mivel védekezni mert mindent odaadunk az ukránoknak.

No akkor mi legyen?

2023. szept. 15. 20:31
 49/93 anonim ***** válasza:
100%
43: őszintén kérdező, írtál kérdést arról amikor amerika valakivel háborúzott, hogy amerikát tönkre kell tenni, különben sose szabadulunk meg tőle?
2023. szept. 16. 10:28
 50/93 anonim ***** válasza:
0%
#32 Nem, nincs 2 accountom. Én a 2,25,29,31-et írtam. De már mindent elmondtam amit akartam
2023. szept. 16. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!