Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fideszesek, Ti miért gondolját...

Fideszesek, Ti miért gondoljátok azt, hogy ha most Donald Trump lenne az USA elnőke, akkor Amerika nem szállítana fegyvereket és lőszert Ukrajnának?

Figyelt kérdés
Hiszen már Trump elnöksége alatt elkezdték az ukránok felfegyverezését.

2022. aug. 11. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt se zárnám ki, hogy konkrétan fegyverekkel és katonákkal beszállna az ukránok oldalán. Szíriában volt konfliktus az amcsik és a ruszkik között, és Trump elég durván reagált.
2022. aug. 11. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Kevered a szezont a fazonnal. Ha trump lenne az elnök már vége lenne a háborúnak. Senki se mondta hogy nem lenne fegyverkezés.

A zrinyi2026 program is anno azért lett elinditva mert trump egy csomó pénzt megvont a natotol és mostmár aki tag akar maradni annak az éves dgpje 2% t kell hadseregre fordítani. Tehát közvetve ugyan de trump miatt vagyunk most nagyobb biztonságban egy esetleges beérkező támadás esetén. De ez most mindegy.

Azt azért látni kell hogy az amerikaiak ebben a háborúban próbálgatják a fegyvereiket. Pl most a világon mindenki javelint akar. Rettentően meggazdagodnak belőle. És még kitudja mennyi dolog van amiről nem tudunk

2022. aug. 11. 18:01
 3/6 MDaniel98 ***** válasza:
96%
Szerintem Trump ugyanúgy meglátná a businesst ebben a háborúban ahogy az az elődeinek és az utódaiknak is sikerült, és könyékig benne lenne a konfliktusban, ha egy percig is azt gondolnám, hogy profitálhat belőle.
2022. aug. 11. 18:03
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 Miért lenne vége a háborúnak? Oroszország még mindig nem érte el a céljait, Zelenszkijt nem hiszem, hogy Trump kiütné az elnöki székből. Nem kockáztata meg ilyesmit, mivel nagy a támogatottsága. Ezenkívűl nem sikerült a "nácitlanítás", a kormány még nem bukott meg. Nem sikerült elpusztítani az ukrán hadsereget sem, a Krím-et pedig nem csak Zelenszkij, hanem akármelyik ukrán elnök sem ismerné el, mint orosz területet. Szóval mitől is lenne most már vége, ha Trump lenne az USA elnöke?
2022. aug. 11. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Bizony a zsidó Zeneszkij a náci eszmék ideális képviselője :D

Putyin nem nyerheti meg ezt a háborút. A nagy medve karma repedt, foga törött. Veszélyes egy kisgyerekre (Magyarország), de nem egy katonára.

2022. aug. 11. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom ezt, mondjuk nem tudom mit csinálna Trump, elég fura figura.
2022. aug. 11. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!