Mit gondolsz az alábbi videóban elhangzottakról?
A videó 14 perc, szerintem megéri rászánni az időt hogy megnézd:
https://www.youtube.com/watch?v=A5F40zw304c&ab_channel=M%C3%..
Érdekelne a véleményed, de kifejezetten ukránpártiak, oroszpártiak véleménye hogy miért ilyen elkötelezettek egyik fél irányába, mert a videó narrátorának igaza van hogy mindkét fél tett azért, hogy kellő óvatossággal kezeljük őket.
A linkelt válaszban nem szerepel olyan amit fentebb írtál azaz
"mert szerinted jobb, hogy Felvidékből csináltak egy Szlovákiát, nem pedig a miénk."
Megkérlek mégegyszer,linkelnéd azt hol írtam ilyet?
" vagy nem ?"
Ezt most megint kérdezed?
Állítottál valamit, amit bizonyítani nem tudtál. Annak a megítélése hogy szándékosan hazudtál vagy szövegértési problémáid vannak, már nem az én problémám.
Feketén - fehéren itt is van:
" A burgenlandi vagy szlovák magyarn emzetiségűek miért nem választján Magyarországot amikor az EU tagságunk óta ennek semmi akadálya? Hisz ők is ugyanolyna magyarok nem ? "
Én azt nem értem, hogy miért festitek le Magyarországot élhetetlen helynek még Szlovákiához is képest.
"mert szerinted jobb, hogy Felvidékből csináltak egy Szlovákiát, nem pedig a miénk."
"" A burgenlandi vagy szlovák magyarn emzetiségűek miért nem választján Magyarországot amikor az EU tagságunk óta ennek semmi akadálya? Hisz ők is ugyanolyna magyarok nem ? ""
Ugyanaz...
Persze most amit írok, az eredetileg Kunczétól származik, meg nála a gondolatmenet vége butára sikerült, akkor én szelídebben írom át, de értheted, mire gondolok:
Panaszkultúra, és a depresszióra való hajlam, amit most fokozunk, egyébként fokozza a politika is, meg ma már ott tartunk, hogy összehasonlíthatatlanul jobban élünk, mint 10 - 15 évvel ezelőtt, és olyan sokan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy nem tudom miben, de még Szlovákiát is jobbnak látják.
Az Ausztriázás nem ér, az kábé a cheat kód, de a bezzeg Romániát is mennyit hallom.
Az oroszokra és ukránokra visszatérve.
Az oroszokat divat utálni, egy dolog.
De az ukránok mitől dicsőülnek meg ?
Az ukrán polgármester írt nekünk egy szép kis levelet:
"Orbánnak. Oroszul. Polkorrektség nélkül. Először is, r****carcú, nem a mi földünk a senkiföldje hanem a tiétek. Több ezer éve élünk itt, mi nem az Urálon túlról másztunk elő. Másrészt pedig különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától, Szlovákiától kezdve Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert."
A polgármester szerint „a trianoni békeszerződés csak büntetés volt az állatias történelmi tetteitekért”.
Nincsen mondata, amibe ne tudnék belekötni.
Az ukránoktól nem az első és nem is az utolsó az ilyen. Mégis van nem egy ember, aki mégis térdre borul előttük.
És nem csak velünk szemben ilyenek. Anyázzák a németeket, anyázzák a franciákat, anyázzák Izrael, és mégis rendíthetetlenül kitartanak mellettük.
A végletekig görcsösen ragaszkodnak az előttük hajbókoláshoz, csak mire jó ez ?
# McClane
" Nekem még az oroszokkal sincs semmi bajom, leszámítva az orosz vezetést és a folyamatos terjeszkedési vágyukat. "
Odessza elfoglalása, ami sajnos még távol van, de nem lehetetlen dolog, az nem terjeszkedés, hanem területi revízió.
Ha a mi kezünkre kerülne Erdély, az terjeszkedés lenne, vagy revízió ?
Az 1800-as évektől 1917-ig kerültünk-e orosz uralom alá ?
# John_McClane
A veszteségek kapcsán írok.
" Amennyit az ukrán társadalom bevállal. "
Az a baj, hogy az ilyesmiről nem te, meg én, meg a boltos Mari néni, vagy a villanyszerelő Józsi bá, vagy a középiskolai tanár dönt, hanem a politika.
És ez ügyben is történt "előrelépés", ami nem a kisemberek akaratát tükrözi.
Korábban természetesen kizáró okoknak minősültek ezek, de mivel Ukrajnát az államiság elvesztésének valós veszélye fenyegeti, ezért mindenkit alkalmassá kell nyilvánítani, és bevonultatni.
2. - klinikailag gyógyított tuberkulózis;
4-c - vírusos hepatitis kisebb funkcionális károsodással;
5. - tünetmentes HIV-hordozó;
12. - a lassan előrehaladó anémiák, amelyek kisebb funkcionális károsodásokkal és ritka exacerbációkkal nem súlyosbodnak, véralvadási zavarok, purpura, vérzéses állapotok, a vér és a vérképzőszervek egyéb betegségei, egyes immunmechanizmussal kapcsolatos rendellenességek;
13. - az endokrin rendszer betegségei kisebb funkcionális rendellenességekkel;
14. - mentális zavarok enyhe, rövid távú megnyilvánulásai;
17. - neurotikus, stresszhez kapcsolódó és szomatoform rendellenességek mérsékelt, rövid távú megnyilvánulásokkal, aszténiás állapottal;
21-c - a központi idegrendszer lassan progrediáló betegségei kisebb funkcionális zavarokkal;
22-c - epizodikus és paroxizmális rendellenességek, kivéve az epilepsziát
Következő lépésben kiket fognak besorozni ? Eljuthatunk 1945-ös állapotokhoz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!