Mit gondolsz az alábbi videóban elhangzottakról?
A videó 14 perc, szerintem megéri rászánni az időt hogy megnézd:
https://www.youtube.com/watch?v=A5F40zw304c&ab_channel=M%C3%..
Érdekelne a véleményed, de kifejezetten ukránpártiak, oroszpártiak véleménye hogy miért ilyen elkötelezettek egyik fél irányába, mert a videó narrátorának igaza van hogy mindkét fél tett azért, hogy kellő óvatossággal kezeljük őket.
Nem fogom végignézni a videót, de:
- az oroszpártiak többsége azt hiszi, hogy Putyin visszaadná Kárpátalját és hogy az ukránok több százezer magyart küldenek a halálba és a háború előtt a magyarokat gyilkolták. Ha fellépsz az Oroszhírek vagy a Vadhajtások FB oldalára, akkor látod, hogy a kommentelők többsége nyugdíjas, vagy nyugdíjhoz közel áll. Ők a kommunizmusban szocializálódtak, akkor ugye mindenjobbvót és ezért szorítanak nekik.
Belenéztem. Az összes konteóbullshitet összehordja. Durva, hogy ennyien megnézték.
Szerintem az egész baromság, de én a földön járok. :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Peppet szomorú hogy senki nem vette a fáradtságot hogy végig is nézze, illetve pontosabban az érdekelt volna hogy miért orosz vagy ukránpárti amikor egyik se jobb.
De köszi még egyszer h válaszoltatok.
"illetve pontosabban az érdekelt volna hogy miért orosz vagy ukránpárti amikor egyik se jobb."
Az meg sem fordult a fejedben, hogy azok akik hányni tudnak az ilyen bullshitcunamitól azok nem annyira egy bites módon állnak a dolgokhoz, hogy orosz vagy ukrán párti? :D
Én nem vagyok egyik párti sem, de egy olyan országban születtem aminek két szabadságharcát is az oroszok verték le és olyna korban amikor az oroszok megszállóként voltak nálunk( bár épp akkor másképp nevezték magukat papíron). 30 évvel a kivonulásuk után milyen beteg g3c|nek kellene lenni ahhoz, hogy ezeknek a pártjára álljon az ember?
Ettől eltekintve: a jelenlegi világunkban egy ország minden indok nélkül háborút indított a szomszédja ellen -akinek a területi sértetlenségére garanciát vállalt korábban - és utólag kiderült, hogy mindezt terület- és haszonszerzés céljából. Morálisan elfogadható az agresszor pártolása? Kell ahhoz pártolnom, kedvelnem, szeretnem a megtámadottat, hogy elítélhessem a támadót?
Ezek tök egyszerű kérdések, próbáld meg őket megválaszolni magadnak és gondolkozz el rajta, hogy a válaszaid mennyire tekinthetők normálisnak.
A mi szemszögünkből a közös múlt miatt szerintem amúgy is nehéz örülni annak amit az oroszok épp csinálnak.
Ha nem ilyen baromságokat néznél és nem próbálnál meg mindent a végletekig polarizálni, leegyszerűsíteni két lehetőségre... :D
"Peppet szomorú hogy senki nem vette a fáradtságot hogy végig is nézze"
Szerintem nem az. Ferdítések, baromságok, háttérhatalmi összeesküvések, az ameriség nagy kihasználásának leírása... egy dolgot felejtettél csak el: ha ennek van elég feliratkozója és megtekintése akkor ő pénzt keres azzal, hogy hazugságokat,hüleségekt és összeesküvéseket terjeszt, pont ugyanúgy kihasznált és nyerészkedik az embereken, mint azok akikről beszél. Nem érdekes?
Ez a videó nem más, mint a szokásos konteós klisék és hazugságok összemixelése. Az ilyen szemetet igazából tiltani kellene,de jelenleg mindenkinek joga van hülyének lenni.
Akinek nem inge nem veszi magára.
Nekem az a véleményem hogy emiatt a háború miatt hibás az orosz, az ukrán, az európai, és az amerikai fél is, szóval én nem a két végletet látom.
"nem próbálnál meg mindent a végletekig polarizálni, leegyszerűsíteni két lehetőségre... :D" A kérdés azoknak szól akik ezt a két végletet látják (én nem). Ha te ilyen fejlett elme vagy akkor skippeld a kérdést.
"olyan országban születtem aminek két szabadságharcát is az oroszok verték le és olyna korban amikor az oroszok megszállóként voltak nálunk"
"A mi szemszögünkből a közös múlt miatt szerintem amúgy is nehéz örülni annak amit az oroszok épp csinálnak." na pont azoktól kérdezem akik még ezek után is azt kommentelgetik egy cikk alá hogy "hajrá oroszország!" ezeknek szól a kérdés...
"utólag kiderült, hogy mindezt terület- és haszonszerzés céljából." általában háborút ezért indítottak régebben is. a "népírtás" pedig a könyvborító, mivel hangzatos.
De ilyenkor jönnek azok akik azt gondolják hogy Ukrajna teljes mértékben ártatlan, vagy azok akik szerint az oroszok "önvédelemből" támadtak".
Ezeknek a véleményekre lennék kíváncsi kifejtve.
Ha te hányni tudsz ettől, akkor felesleges volt megnézned és ilyen hosszú választ írnod, ennyi. Kíméld meg magad és engem is a becsmérlésedtől.
"Nekem az a véleményem hogy emiatt a háború miatt hibás az orosz, az ukrán, az európai, és az amerikai fél is, szóval én nem a két végletet látom."
Engem az érdekelne, hogy miben hibás az EU, az amerikaiak és Ukrajna. Az orosz része a dolognak az nyilvánvaló.
"kommentelgetik egy cikk alá hogy "hajrá oroszország!" ezeknek szól a kérdés..."
Az más, akkor hozok popcornt :D
"Kíméld meg magad és engem is a becsmérlésedtől."
Nem becsméreltelek, csak egy véleményt kaptál. Ez is ugyanannyit ér, mint bárki másé :D
Mik az EU hibái?
pl Merkel megmondta hogy a minszki egyezmény időhúzás volt. Lehet köpködni putyint, mindenkinek szíve joga, de ilyen után ne tegyünk már különbséget a kettő között.
Ez a "csepegtető" támogatás. Nem ad túl sokat mert fél magára haragítani az oroszokat, de ad is hogy "védekezzen" akarom mondani raktárkisöprést tartott és azért voltak hírek arról is hogy a kapott haditechnika nem hibátlanul működött.
Ugye ne akarod azt mondani hogy pl ursula vagy verhofstadt megnyilvánulásai teljesen őszinték és képmutatástól mentesek?
tessék egy rövidebb videó, remélem ezt megnézed:
A minszki egyezmény már a háború kitörése után történt, nem?
Amikor azt írtad, hogy a háború miatt hibás 4 fél, akkor azt én úgy értelmeztem, hogy a háború kirobbanása miatt.
Ez a csepegtető támogatás a parlamentális demokrácia része, ilyen országokban nem tudsz all-int tolni mert ennek át kell mennie a parlamenten és az ellenzéken is.
Megnéztem ( én a másikat is majdnem végignéztem, csak apróbb részleteket ugrottam át ), ez is hasonló hergelő videó. A hülyéket meg lehet vezetni a "kényszersorozással". Egy politikus küld egy évfordulós jókívánságot. Mit kell ebbe belelátni? Az összes politikus egyforma...
"A minszki egyezmény már a háború kitörése után történt, nem?"
Nem, nem tavaly február óta gondolom hanem évekkel ezelőtt amikor kezdődött.
Szerintem mind a 4 fél tett azért hogy az megtörténjen ami tavaly februárban.
Tegyük már félre a hergelést, érzékenyítést, ez nem normális. Azért sajnálatos hogy nemtom hány sorozós földrelök, belever az emberbe hogy aztán kocsiba tuszkolják. Annak az embernek megvan számolva a napjai. A kormányukban van bőven korrupció és lopás, ezt menjen védeni? Hogy minél többet lophassanak, meg menjen nyaralni meg nyaralót vehessen a lopott pénzből a politikus?
Tudom megint érzékenyítéssel fogsz vádolni, de szégyen hogy az emberiség nem tanult a két világháborúból, ilyenkor meg le a budin a nemzetközi jog, ensz bt, stb és viszik a halálba őket.
Persze majd jösz hogy de hát putyin támadott, igen. De a nyugati felsőbbrendűségnek miért nem a diplomácia és béke az első? Mikor Stoltenberg azzal jön hogy a béka a kulcsa a több fegyver?
De biztos én vagyok fordítva bekötve...
A legcsekélyebb amerikai jelentés szerint 300.000 ukrán halt meg a fronton. Győzelemre állnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!