Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy állnak a dolgok?

Hogy állnak a dolgok?

Figyelt kérdés
Nem követem a háborús híreket, így nem tudom mi hogyan áll. Kérem szépen valaki néhány mondatban leírná? Mekkora esély van, hogy belekeveredünk?

2023. aug. 22. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
87%
Továbbra is nyírják egymást, mindkét oldalról vannak kamu hírek, szóval pontosan csak az tudja, aki ott van. Belekeveredni senki más nem fog, mert nem érdeke senkinek direktben odamenni. Elég, ha gyengülnek a felek, és gazdasági előnyt lehet szerezni.
2023. aug. 22. 11:09
 2/73 anonim ***** válasza:
13%
Putin Vladimir odaperkelt, az ukránok hullanak mint a legyek, meg a nátisták is szerencsére. :)
2023. aug. 22. 11:13
 3/73 DK-s ***** válasza:
10%

#1-nek:

Ebben ne legyél olyan biztos.

Dánia és Finnország felajánlott F16-os gépeket Ukrajnának. Dánia konkrétan 19 darabot fog adni, Finnország még nem döntötte el.

Vlagyimir Barbin koppenhágai orosz nagykövet hétfői nyilatkozatában elítélte a dán és a holland kormány előző napi bejelentését arról, hogy amerikai F-16-osokat adnak át Ukrajnának, és arra figyelmeztetett, hogy

a lépés a háború eszkalálódásához vezet.

Vagyis közölték, hogy ha átadják a vadászgépeket, onnantól kezdve Dánia és Hollandia is célpontjukká fog válni.

És ne reménykedj. Putyin van elég h'lye ehhez a lépéshez.

2023. aug. 22. 11:18
 4/73 anonim ***** válasza:
77%

vagy 30 db f-16 repülőt kapnak, ezt év végére jósolták hogy oda kerül, ettől kb semmit nem változik a helyzet.

ehhez még biztosítani kell a szükséges hátteret, javítószemélyzetet, sok egyebet.

az oroszok meg a felszálló pályát ledrónozzák fel se tud szállni. ez nem olyan mint a kocsival kátyúba mész és hupsz bocsi.

célponttá max politikailag válnak.

2023. aug. 22. 11:27
 5/73 anonim ***** válasza:
17%
Hát akkor jövő héten már nem lesz se Dánia se Finnország. Béke poraikra. :)
2023. aug. 22. 11:43
 6/73 anonim ***** válasza:
80%
Jól.Zajlanak a támadó és védekező hadműveletek mindkét oldalom.Az ukránok nagyon sorosoznak mert hullanak az emberek ezerszámra.
2023. aug. 22. 11:48
 7/73 DK-s ***** válasza:
2%

#4-nek:

A személyzet felkészítése most zajlik, és komolyan azt képzeled hogy szép libasorban beállítják egy reptérre a kapott gépeket, hogy tökéletes célpontok legyenek?

És Oroszország a HÁBORÚ eszkalálást közölte.

Ez a faxkalap Finnországgal fogja kezdeni. Ebben biztos vagyok.

2023. aug. 22. 11:58
 8/73 DK-s ***** válasza:
13%

Ismét #4-nek:

Egyébként ne gondold azt, hogy 30 darab F16-os nem jelentős mennyiség. Az NAGYON DURVA mennyiség, és Puttler szerintem le fogja zárni ezt a "támogatósdi" kérdést. Ne érts félre, nem vagyok a legkevésbé sem Oroszpárti!

De itt arról beszélünk, hogy két Ország háborújába nagyon durván beavatkoznak külső felek, az egyik felet jelentős mértékben támogatva. Ez gyakorlatilag szövetségességet jelent, belépést a háborúba.

Nagyon rosszat sejtek.

2023. aug. 22. 12:03
 9/73 anonim ***** válasza:
100%

"és komolyan azt képzeled hogy szép libasorban beállítják egy reptérre a kapott gépeket, hogy tökéletes célpontok legyenek?"

Hát az erdőbe nehéz velük leparkolni.

"Egyébként ne gondold azt, hogy 30 darab F16-os nem jelentős mennyiség. Az NAGYON DURVA mennyiség"

Ukrajna a töménytelen mennyiségű tüzérségi lőszer és egyéb felszerelés mellett közel 500 tankot kapott a szövetségeseitől, amik arra voltak jók, hogy egy hónapokig tartó ellentámadásban elfoglaltak egy tucat falut a frontvonalon. Nem segített rajtuk semmilyen nyugati "csúcsfegyver", a légvédelmi egységekbe és csúcstechnológiás radarjaikba meg rendre szállnak bele az orosz drónok. Gondolod, hogy az egy éves gyorstalpalón kiképzett személyzet majd csodát tesz 30 F16-ossal? Ugyan arra lesznek jók, amire az összes eddig adott felszerelés, feltartóztatni az oroszokat.

2023. aug. 22. 12:22
 10/73 anonim ***** válasza:
100%

"és komolyan azt képzeled hogy szép libasorban beállítják egy reptérre a kapott gépeket,"

nem, szerintem libasorba se lesz idejük beállni.

mellesleg nem mind a 30 fog egyszerre menni, akkor durva mennyiség lenne, hanem 1-2 megy ledob egy rakétát, inkább támogató művelethez használják szerintem. de ezt egy harcászati szaki tuti jobban elmondaná mihez szokás és hogyan használni.

szerintem mind két fél fosik hogy nato-oroszo között háború legyen. nyugodtan sejts rosszat, szíved joga.

2023. aug. 22. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!