Eta ira hams hezbollah véleményetek róluk? Megértitek őket vagy nem? Van olyan csoport amit elfogadtok?
Megértem őket. Csak a saját népük függetlenségét szeretnék. Párszáz év alatt arra juthattak hogy erre nincs más mód, csak amit jelenleg csinálnak.
A "terrorizmusukról" annyit gondolok pedig, hogy a háború a gazdagok terrorizmusa, a terrorizmus pedig a szegények háborúja.
A civilek megfélemlítése is egyfajta hadviselés.
Én egyetértek velük. Mert belegondoltam, ha most az izraeli telepesek is az egyik megyénkben a kérdezésünk nélkül elkezdenének katonailag védett telepeket létrehozni, nos akkor nem állnék meg a szópárbajoknál.
Jellemzően nem népszerű az a hamas vagy hezbollah vezető, aki a békés megoldás híve. Mert Izrael ellen nem lehet békés megoldással megegyezni.
Most majd jönnek az antiszemitázó válaszok, tudom.
"A "terrorizmusukról" annyit gondolok pedig, hogy a háború a gazdagok terrorizmusa, a terrorizmus pedig a szegények háborúja."
Ez egy k*rva jól hangzó mantra, amit előszeretettel idézgetnek, mert milyen k*rva jól hangzik, és ettől milyen intelligensnek és nagy rálátásúnak tűnik az ember.
Csak az a gond vele, hogy amellett, hogy baromság, és az arról az emberről állít ki egy szegénységi bizonyítványt, aki ilyen üres szólamokkal jön, egy nagyon sunyi mondat, mert teljesen egybemossa a hadviselést a terrorizmussal, és ezzel legitimizálja az utóbbit.
Nem, kimondottan direkt civileket célozni és támadni, minden katonai nyereség nélkül, csak a polgári lakosság megfélemlítése és terrorizálása céljából, az épp ésszel és gerinccel nem legitimizálható.
"ha valaki megszállná Magyarországot, én terrorista lennék
"
maxmium partizán lehetnél, de az nem jó üzlet mert agyonlőnek ha elfognak.
"Jellemzően nem népszerű az a hamas vagy hezbollah vezető, aki a békés megoldás híve. Mert Izrael ellen nem lehet békés megoldással megegyezni."
Az eddigi békefolyamatok legnagyobb kerékkötője a terrorizmus volt, amint már ott lettek volna, hogy eljutnak valahova, azonnal jöttek a merényletek. Egyszerűen a Hamasznak (mint ahogy korábban az egyeduralkodó Fatahnak sem) nem érdeke a béke, mert az a hatalmát veszélyeztetné. A terrorizmus pont, hogy megakadályozta eddig mindig is bármiféle lehetőségét a békének ott.
Nézz már utána, mi is volt a 2000es Camp David-i találkozón, és mi volt a válasz arra az izraeli ajánlatra, ami gyakorlatilag minden addigi követelést teljesített volna. Azonnal berekesztése a tárgyalásoknak, és heteken belül minden idők egyik legnagyobb terrorhulláma.
Abban igazad van, hogy az a Hamasz vezető, aki a békés megoldás felé hajlana, az a hatalmával és életével játszana, mert ott pont ez a hatalom alapja, hogy van az ellenség. Na most ezzel fogtad meg a lényeget, hogy a terrorizmus rohadtul nem arról szól, hogy mi függetlenek legyünk, mert az a véget jelentené, az egy hatalmi eszköz.
12:47
szóval te azt mondod, te is elkezdenél piacokat robbantani, meg civil városokat rakétázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!