Ki fog csinálni minket a Bilderberg csoport?
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már itt, de azért felteszem. A Bilderberg csoportról van szó. Ezek igazak, amiket ebben a videóban állítanak? Mindent ők irányítanak? Nem törvényellenes ez? Ezek szerint, ha én összeállítok 120 embert, akkor enyém lesz az egész világ? Ez ilyen egyszerű? Miért nem állítja le őket valaki?
Tényleg az egész világot uralni fogják és mindenki kinyírnak? Én tökre félek. :(
http://www.youtube.com/watch?v=WFJL1mmpOcg&feature=related
A világ "hatamasai" egymással küzdenek a hatalomért. A kisember viszonylag biztonsgban van, mert fogysztóra, népre mindíg szükség van. A kormányt le lehet váltani, de a népet nem.
"Depopulácio?"
A Föld népessége (bár Európa "öregszik") folyamatosan nő. Adott mennyiségű, véges erőforrások mellett nem lehetséges egy álandóan növekvő népességet eltartani. A népességnövekedés stagnálása, későbbi csökkenése elkerülhetetlen szerintem.
Nincsen annyi nyersanyag, energiahordozó, élettér, ami fenntartható módon fedezné a szükségleteket.
"Bilderberg csoport?"
A gazdagok, és a hatalmasok mindíg kihasználták az egyeztetés lehetőségét, és érdekcsoportokba tömörültek. Elképzelhetetlen hatalom van a kezükben, de nem gondolom, hogy szándékosan törekednének a népesség csökkentésére.
Szerintem mindössze tisztában vannak a lehetőségekkel, és felkészülnek a változásokra. Minden éppeszű üzletember, politikus ezt tenné.
Röviden: Lesz "depopuláció", de ezt nem a "Bilderberg csoport" okozza, vagy irányítja.
Több okból is nyakig ér a "túró", persze hogy üléseznek. A média azért nem kapja fel talán, mert úgysem tudnak mást bemondani, mint hogy "Ülésezik a Bilderberg csoport". Ennyit meg is írnak hébe-hóba. Mást pedig nem tudnak meg.
Ezenkívül elég hatalmuk lenne megtenni, amit róluk állítanak. Bármikor megtehetnék. Egyetlen bizonyítéka hogy nem akarják megtenni az, hogy még nem tették meg.
Persze mit lehet tudni a mai világban, de nem oszt, nem szoroz. Mi akkor sem tudnánk tenni semmit, ha netán igaz lenne.
Mindenesetre én félek. És elég szar, hogy ezeknek a nyomorultaknak a kezébe van az életünk. Milyen jogon alakítanak csoportot és döntenek a világ sorsa felett?!
Akik meg nem foglalkoznak a témával és nem is érdekli őket, azok meg nem merik kinyitni a szemüket és nem néznek a dolgok mögé. Pedig az ő életükről is szó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!