Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki fog csinálni minket a...

Ki fog csinálni minket a Bilderberg csoport?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már itt, de azért felteszem. A Bilderberg csoportról van szó. Ezek igazak, amiket ebben a videóban állítanak? Mindent ők irányítanak? Nem törvényellenes ez? Ezek szerint, ha én összeállítok 120 embert, akkor enyém lesz az egész világ? Ez ilyen egyszerű? Miért nem állítja le őket valaki?

Tényleg az egész világot uralni fogják és mindenki kinyírnak? Én tökre félek. :(

http://www.youtube.com/watch?v=WFJL1mmpOcg&feature=related

2011. júl. 12. 16:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

BTW

a többi fontos fórum valódi működése se átláthatóbb (Bank of International Settlements, IMF, World Bank, FED, stb.)

2011. júl. 14. 13:29
 22/31 A kérdező kommentje:
Amúgy én azt sem értem, hogyha mindenről ők döntenek, minden az ő kezükbe van, akkor miért csak 1-szer találkoznak évente? Ilyen rövid idő alatt, hogy lehet mindent megbeszélni?!
2011. júl. 14. 15:11
 23/31 anonim ***** válasza:
Kérdező:nézd végülis a titkolozás érthető.Pl itt magyarországon most a jelenlegi fidesz kormány is szokott ülésezni és azok is zárt körűek nem szokták közvetíteni ott sem tudhatjuk hogy mi hangzik el a zárt ajtók mögött ennyi erővel ezekből is lehetne összeesküvés elméleteket gyártani.Szóval ez az egész bildenberg izé csak Alex Jones hülyesége
2011. júl. 14. 18:32
 24/31 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak a személyes kapcsolataikat kultiválják abban a hotelban,

jól berúgnak és kur@váznak egyet:)

Orgiára alapozott globális csapatépítő tréning:)

2011. júl. 14. 22:40
 25/31 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 15. 11:17
 26/31 anonim ***** válasza:

nem lehetetlen:)

[link]

2011. júl. 15. 11:20
 27/31 anonim ***** válasza:
40%

Ennyi korlátolt gondolkodásút!

Bilderbergék léteznek, ez dokumentált tény

Tessék erősem kíváncsinak lenni és hiteles emberek anyagait olvsni, filmeket nézni, stb.

forradalommost.info

Alex Jones - végjáték, stb

Drábik János

stb.

2011. júl. 23. 15:59
 28/31 anonim ***** válasza:
44%

Drábik nagyon sok hülyeséget írt össze...

pl. a monetáris idiotizmus jeles élharcosa...

2011. júl. 23. 20:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Láttam azt az wake up os videót én is, és egyáltalán nem vagyok nyugodt. Már azóta volt olyan hír is, hogy nagyban építik a főldalatti bunkereket, amiben a felső 10ezer fog elbújni, amig leradírozzák a népességet a megfelelő szintre. Aztán előjönnek. Undorító, de félő hogy igaz. Magyarországon is ugyanez megy, csak kicsiben. Miért 47 ezer ft a megállapított optimál jövedelem? Mert ennyiből biztosítható a lakosság lecsökkentése. Az egész politika látható hogy erre épül, csak így kapja meg az ország az EU pénzt, ha ezt teszi a lakossággal. A legszomorúbb,hogy a politikusok, maffiozók, szinészek , futballsztárok akik abba a 7 % ba tartoznak bele, akik röhögnek a markukban a 90% porladozó koponyái felett. Jövőre ilyenkor már lehet hogy nem is leszünk. Nem lehet tudni, én eléggé nyugtalanítónak érzem a helyzetet. Hitler is megtehette annak idején, pedig akkor is civilizált társadalom meg törvények uralma volt. Most mért ne tehetné meg a politikai elit az emberi evolució érdekében ,hogy a népesség túlnövekedést lefokozza. Elképzelhető ez a teória hogy valós, és pont dec huszadika körülre időzítik a folyamat beindítását, hogy a nép azt gondolja, természeti katasztrófa áldozata fog lenni.
2012. márc. 11. 16:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Ez az elmélet egyáltalán nincs bizonyítva. Láttam ,hogy olyan magazin foglalkozik kimondottan ezzel a témával , amelyik ufokkal, kísértetekkel és hasonló paranormális témákkal kimondottan erre vevő álmodozó embereknek kitalálva. Ezek mind olyan elméletek, témák, ami a vagy hiszel benne vagy nem kategoria, nem zárható ki teljesen, de megdönthetetlen bizonyíték nincs rá hogy ténylegesen van. Ez az elmélet is egy összeollózott , jól megkreált fantáziatuláradat leginkább, minden full logikus, de ettől még nem biztos hogy van, de a paramagazinokat is kell valamivel táplálni. Egyébként zsidóellenes csoportok ellenkampánya is lehet, Bill Gates lehúzató reklám is. Ami viszont a leglényegibb: Van most az usában egy Kony nevű hadjárat, Afrika ellen. Ez teljesen értelmetlenné teszi a Bilderbergek hamarosan következő népirtását, ugyanis ha 10 hónap mulva nekilátnának 6 milliárd embert likvidálni, akkor erre az Afrikai beavatkozásra már semmi szükség nem volna, Usa üllne a babérjain, vihar előtti csend volna, mert úgyis legyilkolnák a világjárvánnyal azt a területet is, de nem megy a beavatkozás, tehát áthúzza az egészet. A piros pirula project is csak egy ilyen teszetosza hírekből összeollózott valami, a csirkehúsos meatrix - video is csak állatvédő vegetáriánusok ellenkampánya szerintem, mert én az utóbbi évben kb minden nap ettem csirkét, és ez kb 300 kiló összeadva minimum amennyit ettem, és semmi bajom nincs az állítolagosan génkezelt kukoricával etetett csirkéktől. Ugyanígy 70% hogy kamu a Bilderberg konspiráció is.
2012. márc. 23. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!