Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem támadnak az oroszok...

Miért nem támadnak az oroszok teljes erővel? Miért csak akkor használják a brutális kazettás bombákat, ha Ukrajna is használja amit adott nekik az USA?

Figyelt kérdés

Oroszország fejlettebb és erősebb kazettás bombákkal rendelkezik mint amit most kaptak az ukránok. Nem tudom felfogni, hogy miért kell ezek használatát úgy kezelni hogy csak akkor vetik be, ha Ukrajna is használni fogja. Mi az akadálya neki, hogy Oroszország intenzíven bombázza az ukrán állásokat kazettás vagy vákumbombával?

Hiszen 1500 vákumbombával és több ezer kazettás bombával rendelkezik Oroszország. Ezzel hatalmas pusztítást tudna okozni. Miért csak elvétve egyszer-egyszer röppen fel hír hogy lehetséges hogy használták?

2023. júl. 20. 11:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Oroszországban még a magyarnál is sokkal durvább a korrupció. Papíron lehet hogy van még egy csomó készlet, de a valóságban már ellopták..

[link]

Volt egy tűzeset is néhány hónapja Oroszországban, gyanú szerint a korrupt személyek inkább felégették a raktárat mint hogy kiderüljön mennyi mindent loptak el.

2023. júl. 21. 14:03
 22/33 A kérdező kommentje:

Én azért nem nézem le ennyire a modern nyugati hírszerzést..

2023. júl. 21. 14:15
 23/33 anonim ***** válasza:
84%
22! Ha 30-40 éve megvezették őket, akkor ma is meglehet. Az oroszok pedig ennek mindig a mesterei voltak, "erősebbnek látszani mint vagyunk."
2023. júl. 21. 14:40
 24/33 A kérdező kommentje:

Csak annyi a különbség hogy 30-40 éve még nem volt annyira fejlett a technológia és ezért sikerült a megvezetés.

Ma már azt is tudják hogy mikor és mennyit fingott Putyin.

2023. júl. 21. 18:42
 25/33 anonim ***** válasza:

24! Ha ebben akakrsz hinni, hihetsz, igazad nem lesz! Gondolom az nem jut eszedbe, hogy az orosz hazugsággyár is fejlődött 30-40 év alatt.

Amúgy ha nem esne le pont ez a moatani háború a legjobb bizonyíték arra, hogy az oroszok megint megetették a nyugati világot! A "világmásodiklegerősebbhadserege" ma már ezen mindenki nevet. Akkor? Ez nem elég bizonyíték neked? Már az a szerencsétlenkedés, ami Ukrajnában megy, hogy nagyon megvezették a nyugatot?

2023. júl. 21. 21:54
 26/33 A kérdező kommentje:

Én a valóságot írtam le, te akarsz valami fura oknál fogva kétségbe vonni alapvető tényeket. Arra hivatkozva, hogy az oroszok mindenkit becsapnak, és olyan rafináltak hogy mindenkit átvágtak.

A te logikád szerint, lehetséges hogy az oroszok mindenkit becsaptak és már elérték a céljukat.

Nem lehet hogy most is mindenkit átvágtak és már elérték azt amit szerettek volna??!

2023. júl. 21. 23:11
 27/33 anonim ***** válasza:
50%

26! A valóság az, amit Ukrajnában látsz! Egy rohadtul nagy orosz kudarc. Nincsenek orosz csodafegyverek, ha lennének már rég használnák őket. Te valami fura okból kétségbe vonsz alpvető tényeket...

Ha az oroszok elérték volna, amit akarnak már tűzszünetet kértek volna...

2023. júl. 22. 13:37
 28/33 A kérdező kommentje:

Nana, én annyit mondtam hogy az elérhető információk szerint Oroszország rendelkezik ilyen fegyverekkel. Mindenki ezt mondja USA, Eu, Ukrajna. Ennyit mondtam nem többet. Erre te azt mondtad, hogy mindenki hülye, mert az oroszoknak nincs is ilyen fegyverük.

Erre én csak annyit írtam, hogy nem hiszem hogy a mai világba minden Országot így átvágtak volna az oroszok.

Most meg már valami orosz csodafegyverről beszélesz, nem is értem hogy ezt most hogy jön ide?!

A másik, hogy a NATO kijeltette, hogy Ukrjna addig nem lehet tag amíg háborúba áll. Innetől kezdve ha Oroszország 50 évig tartja háborúba akkor 50 évig nem lesz Ukrajna NATO tag. Ezért mondtam hogy ha ennyi volt a cél akkor már elérték.

2023. júl. 22. 14:57
 29/33 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ezen.Az oroszok ugyanúgy nem irták alá azt az egyezményt hogy tilos bevetni ezeket.Ergo van nekik egy rakattal.Ez nem is kérdés.Nomost az a nagy kva helyzet hogy ennek a bevetése sok kárt okozhat jóval késöbb is.Rengeteg nem felrobbant lövedék majd késöbb fog robbanni mikor a kis ukrán vagy orosz gyerek az erdőben gombászik vagy kirándul.Dehát zelenskiék ezt lexarják mert úgy gondolják hogy a jelenlegi generáció mellett érdemes a következöt is irtani egy kicsit.

Ebböl kifolyólag elképzelhető hogy az oroszok is elkezdik majd bátrabban ledobálni a cuccaikat.

Szóval ezt is megoldottuk!

2023. júl. 23. 08:06
 30/33 anonim ***** válasza:
77%

Mi történik most Oroszországban? Hírzárlat van?

Napok óta nem esett ki senki ablakokon...

2023. júl. 23. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!