Miért nem támadnak az oroszok teljes erővel? Miért csak akkor használják a brutális kazettás bombákat, ha Ukrajna is használja amit adott nekik az USA?
Oroszország fejlettebb és erősebb kazettás bombákkal rendelkezik mint amit most kaptak az ukránok. Nem tudom felfogni, hogy miért kell ezek használatát úgy kezelni hogy csak akkor vetik be, ha Ukrajna is használni fogja. Mi az akadálya neki, hogy Oroszország intenzíven bombázza az ukrán állásokat kazettás vagy vákumbombával?
Hiszen 1500 vákumbombával és több ezer kazettás bombával rendelkezik Oroszország. Ezzel hatalmas pusztítást tudna okozni. Miért csak elvétve egyszer-egyszer röppen fel hír hogy lehetséges hogy használták?
Honnan tudod, hogy nem ez a teljes erővel támadás?
Tömeges mozgósítani és hadigazdaságra állás nélkül ez a maximum amit tudnak.
Már így is beleadnak mindent. Már 2. Világháborús PPSH gépfegyvert meg kb. 120 éves tervrajz alapján készült Mosin puskákat adnak a besorozottaknak.
Nincsen már olyan fegyver és lőszer bőség mint az elején volt.
Maga az alap kérdése elgondolkodtató. Tényleg érthetetlen miért ilyen langyi az egész orosz akció már a kezdetek óta.
A fegyverek amúgy vannak, és biztos jók a számítások is.
Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy oroszország nagy. És bizony szomszédok egy kínával. És igazán sehol se szeretik őket, szóval mindenkitől félniük kell. Szóval nekik védekezésre kell berendezkedniük folyamatosan. Valamennyire ezek a fenyegetések biztosan közrejátszanak abban, hogy nincs fölényük ukrajnában, illletve hogy a.leghatékonyabb fegxver nincsenek, vagy csak qlig-alig vannak bevetve.
#11; 13; 14
Az hogy léteznek ezek az orosz fegyverek, azt mint írtam a Strategic Nuclear Forces (SNF) és az amerikai Stratégiai Parancsnokság közzétett adataiból szedtem ki.
A teljes USA és Brit hírszerzést átvághatták az oroszok, ha valóban csak mutatóba voltak nekik ilyen fegyverek. Szerintem ennek az esélye gyakorlatilag 0.
De jól értem, hogy azt mondjátok hogy azért nincsenek bevetve ezek a fegyverek, mert szerintetek nem léteznek?
Írtam is a kérdésbe, hogy többször használták.
De a dokumentált esetek a rendelkezésre álló bombák 1%-át se érik el.
A kérdés, hogy miért pihen a többi a raktárba, hiszen lehetne hatékonyan megszórni vele az ukrán haderőt. Nemcsak mutatóba használni hébe-hóba...
Ezt a NATO tagországok jelentek ki, hogy nem tudnak elég lőszert gyártani.
Meg a nagy kérdés, hogy kap-e eleget? Igazából az USA úgy szervezi ezeket a támogatásokat, hogy a védekezéshez elegendő támogatás legyen, de a támadáshoz már kevés. Ez szándékosan van így, hiszen mint írtad elég sok haditechnikát tudnak adni az USA, csak nem ad. Csepegtet. Ha a lőszereket is csak csepegtetik, akkor bajban lesz Ukrajna.
18! Pontosan kérdező! Az oroszok Konstantin átvágták a világot! Tudod mi az a mászkirovká? Pont ez!
M-4 bombázó? R-7 rakéta? MiG-25? Mondanak valamit?
Mind létező szovjet szuperfegyver volt, amitől bokáig fosta magát a NATO!
Missile gap, Bomber gap, fighter gap stb.
Pl. Mikor az oroszok fellőtték a Szputnyikot a CIA úgy becsülte, hogy mintegy 800-1000 darab szovjet icbm lehet készen! Ma már tudjuk akkor összesen ÖT!!!! darab volt.
A MiG-25től rettegett mindenki míg 1976ban nem disszidált vele egy pilóta és kimerült, hogy a szovjet "csodagép" elég középszerű stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!