Hollandia és Ausztria miért akadályozza meg mindig, hogy Románia Schengen-tag legyen?
A sok olyan román bevándorló miatt, akik pl. koldulni mennek Nyugatra, meg Angliában elkapják és megeszik a hattyút a parkban.
Ezért kellene végre Erdélynek leválnia Romániáról, azok civilizáltak (az ottani románok is!), GDP-ben talán még Magyarországot is lehagynák pár év múlva.
Ahhoz, hogy egy ország schengeni legyen, ahhoz megfelelően kell tudnia őrizni a határait. Ez jelenti azt is, hogy a határőrök ne legyenek nagyon korruptak, és hogy technikailag kellő alapossággal szűrjék ki a lakosság számára veszélyes elemeket.
Eszerint valamelyik szempontból Romániában nem bíznak a hollandok ill. az osztrákok.
A #4-nek van igaza.
A valódi ok az, hogy a hollandok félnek attól, hogy a konstancai kikötő ki fogja szorítani a rotterdamit a kereskedelmi monopolhelyzetéből.
Az, hogy "korrupció" meg "határellenőrzés" stb kamuszöveg, ezt csak a nagyon tájékozatlanok veszik be. Ugyanis ha megnézzük a horvát-szerb határt, ott kb akárki átmehet. Gyakorlatilag csak az nem tud átszökni rajta, aki nem akar. De Horvátországot mégis felvették.
Az #1-esnek meg üzenem, hogy a román cigányok most is gond nélkül mehetnek koldulni, mivel EU-s útlevelük már most is van.
Pedig "szélsőjobbosként" is azt mondom, hogy nekünk kelet-európai magyaroknak inkább a szintén kelet-európai románok mellett kellene állnunk
Kedves 7-es! Le a kalappal! Eddig nem tudtam, hogy a szélsőjobbosok között vannak intelligens emberek, de most pozitívan csalódtam.
Ugyanakkor felmerült bennem... Te biztosan szélsőjobbos vagy?
A liberálisok szerint az vagyok.
Töltsd ki ezt, kíváncsi vagyok, mi jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!