Miért akarhatják Hollandiában tönkretenni az állattartást?
Mert az a fajta állattartás, ami ipari szinten működik a nyugati országokban, az végtelenül pazarló, fenntarthatatlan, környezetszennyező, és nem mellesleg embertelenül gonosz. Egy 6 éves kisgyerek intelligenciaszintjével rendelkező állatok milliói élik le az egész (meglehetősen rövid és elképesztő kínokkal teli) egy pár négyzetméteres karámban, hogy te minden nap tömhessd a szádat az olcsó sertéshússal.
Hozzáteszem, nem vagyok vega, és az állattartást sem ellenzem, de anno nyárimunka keretében dolgoztam egy sertésfarmon Ausztriában, és ami ott megy, az kb. Auschwitz-cal vetekedik. Azóta csak olyan húst eszem, amely tudom, hogy honnan jön, és tudom, hogy ott nem kínozzák az állatokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézzem szembe a saját mértéktelen húsfogyasztásának a következményeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!