Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért akarhatják Hollandiában...

Miért akarhatják Hollandiában tönkretenni az állattartást?

Figyelt kérdés
[link]
2023. máj. 10. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A sok macska és kutya miatt pusztul ki a föld többi állata, meg persze az emberi tevékenység.
2023. máj. 10. 19:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Soros terv része.
2023. máj. 10. 19:37
 3/17 anonim ***** válasza:
Lőrinc felakarja vásárolni a tönkrement dolgokat.
2023. máj. 10. 19:37
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
mert a laborban növesztett mesterséges húst akarják az emberekkel etetni. Elég súllyos pénzek mozognak ez ügyben, csak azt nem értem miértnem afrikában próbálkoznak ezekkel
2023. máj. 10. 19:42
 5/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is kell a piac a műhúsnak. Aztán majd kiderül, hogy sokkal szennyezőbb a termelése, de már senkit nem fog érdekelni. A szennyező multikat nem bántják, csak a kisembert.
2023. máj. 10. 19:50
 6/17 anonim ***** válasza:
51%

Mert az a fajta állattartás, ami ipari szinten működik a nyugati országokban, az végtelenül pazarló, fenntarthatatlan, környezetszennyező, és nem mellesleg embertelenül gonosz. Egy 6 éves kisgyerek intelligenciaszintjével rendelkező állatok milliói élik le az egész (meglehetősen rövid és elképesztő kínokkal teli) egy pár négyzetméteres karámban, hogy te minden nap tömhessd a szádat az olcsó sertéshússal.

Hozzáteszem, nem vagyok vega, és az állattartást sem ellenzem, de anno nyárimunka keretében dolgoztam egy sertésfarmon Ausztriában, és ami ott megy, az kb. Auschwitz-cal vetekedik. Azóta csak olyan húst eszem, amely tudom, hogy honnan jön, és tudom, hogy ott nem kínozzák az állatokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézzem szembe a saját mértéktelen húsfogyasztásának a következményeivel.

2023. máj. 10. 19:54
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
5-ös: nehogy azt hidd, hogy ezek a farmerek, akik itt felvonultak, azok kisemberek. Az ipari állattartás olyan szinten gépesített, hogy egy ember irtózatos pénzeket tud leszakítani, több ezer vagy akár tízezer sertést vagy marhát tud gyakorlatilag egymaga tartani. Akik itt kivonultak, azok nem egyszerű Jóskabácsik, ezek még a sarki boltba is G-Wagennel járnak, és Rolexet hordanak.
2023. máj. 10. 19:57
 8/17 anonim ***** válasza:
7%
Arról amúgy nem is beszélve, hogy ezek a farmerek a nyár kellős közepén, a csúcsidőben vonultak fel, tehát azt garantálom neked, hogy amíg ők tüntikéztek, addig az idénymunkások továbbra is dolgoztak...
2023. máj. 10. 19:58
 9/17 anonim ***** válasza:
35%
Elég világosan le van írva a cikkben hogy miről van szó, és miért hoztak ilyen döntést. Legközelebb esetleg olvasd is el, amit belinkelsz!
2023. máj. 10. 20:04
 10/17 A kérdező kommentje:
#7: Akkor szegény multi hadd keressen a műhússal inkább, mert az nem ezerszer mocskosul gazdagabb.
2023. máj. 10. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!