Franciaországtól miért nem tartják vissza az EU-s pénzeket? A rendőrségük etnikai alapon öl. Ez jogállam?
#20, tőmondatokkal ugyananolyan hazug és képmutató - és elégtelen - a magyarázatod, mint a populista, áljobboldali politika maga.
Egyébként zsinórban hazugság - na jó, kognitív torzítás - volt az összes pontja a felsorolásodnak.
18
Megkerülte Macron a parlamentet? Meg. Ez jogállami? Nem. Az EU inkább félrenéz.
Évek óta zavargások, rendőri túlkapásokkal. Ez jogállami? Nem. Az EU inkább félre néz.Pénzmegvonás hol marad?
Közben nálunk már az veszélyt jelent az EU-ra, ha egy kuratóriumban ott ül egy fideszes. Jelzem, hogy ez utóbbi Németországban is így van, de ott is az EU félrenéz.
Kettős mérce az EU-ban? Természetes mint a levegővétel.
"Cáfolj meg."
Klasszikus érvelési hiba: a bizonyítási kényszer megforítésa. Nem-nem: te állítottál valamit, támaszd is alá szépen. De ne a saját állításaiddal, hanem bizonyítékokkal.
Kinek sértő az, ha valami nem multikulti, netán fehér, keresztény, vagy hetero?
"Az EU inkább félrenéz."
Hány évig néztek félre Magyarországnak? Úgy 8? 10?
3: úgy mondod mit ha valami ártatlan törvénytisztelő mintapolgárról lenne szó. 11 alkalommal volt korábban büntetve és egy lengyel rendszámú luxuskocsival volt. kicsit sem gyanús. mégis mit hitt amikor a gázba taposott, hogy majd zsebkendővel integet a rendőr neki?
az efféle emberek csinálnak ilyeneket:
meg sétányon száguld kamionnal hogy ugyan hány embert csap el
24
Olvasd el ezeket a könyveket, tanulmányokat, én is elolvastam mindet, akkor megérted, hogy miért írtam azt, amit:
-Jonah Goldberg: Liberálfasizmus
-Kirsten Heisig: Elég a türelemből
-Póczik Szilveszter – Dunavölgyi Szilveszter (szerk.): Nemzetközi migráció – nemzetközi kockázatok
-Egedy Gergely: (Multi)kultúra – konzervatív olvasatban, in: Konzervativizmus az ezredfordulón, Magyar Szemle Könyvek, Budapest, 2001.
-Csereklye Erzsébet: Pillanatképek a sokféleségről
-Csutak Zsolt: Woke mozgalom
29
Minek menekült ha semmi bűne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!