Miért sír az ENSZ és a NATO, hogy Trump a gázai tűzfészket meg akarja szüntetni és az ott élő palesztinokat szép új otthonokba akarja telepíteni?
Figyelt kérdés
ma 15:24
1/2 Sanyi2025 válasza:
Miért sírtak a magyarok, hogy az Antant a Kárpátokbéli tűzfészket megszüntette és az ott élő magyarokat szép új országokba telepítette?
2/2 anonim válasza:
Vezesd már le nekem, hogy hogyan szűnik meg a tűzfészek attól, ha az USA izomból elvesz valamit egy olyan néptől, amelyik már az oszmán birodalom ellen is harcolt?
És hol mondott az a kretén olyat, hogy a most ott élő palesztinoknak akar otthonokat építeni?
Valahol biztosan lemaradtam, de én csak azt hallottam, hogy az a barom rá akarja lőcsölni az ott élőket Jordániára és Egyiptomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!