Mit szólnátok hozzá ha az oroszok szép csendben kicsinálnák a natot?
Figyelt kérdés
Én nem akarom elhinni hogy ez egy összetartó közösség. Szerintem lenne ám jaj veszékelés ha az oroszok egy támadást indítanának.tegnapelőtt 06:04
1/18 A kérdező kommentje:
Lipsik, szerintem van okotok félni mert a medvét felbőszítettétek és kirekesztettétek. Szerintem vége van európának
tegnapelőtt 06:07
2/18 anonim válasza:
Azt, hogy a magyar kormány láthatóan, nem csak csendben szeretné ezt csinálni, de ugyanúgy, mint, minden máshoz, amihez hozzányúl, nem tűnik egy sikerprojectnek a történet.
3/18 A kérdező kommentje:
Lehet putyinnal és Erdogannal van egy megállapodás, úgy tudom az amerika hadsereg mellett a török a legerősebb ha az kihátrál nem marad senki csak europa és az usa had ereje. Európáról tudjuk hogy senki sem menne háborúba akkor marad az oroszokkal szemben usa.
tegnapelőtt 06:23
4/18 anonim válasza:
Buta vagy, és hülyeségeket irkálsz.
5/18 anonim válasza:
Örülnék neki. Végre egyszer a történelem folyamán a jó győzne a gonosz felett.
6/18 A kérdező kommentje:
5ös én is nagyon örúlnék és szívből drukkolok nekik, hogy csinálják ki a Natot ezt a rákos kelést amivel félelembe probálják tartani az oroszokat de az oroszok okosak tudják hogy konfliktus esetén a nato szanaszét széledne ezért megis fogják támadni.
tegnapelőtt 07:36
7/18 anonim válasza:
Legalább vége lenne ennek a kersztényi kormányzásnak és megint ateisták lennénk.
8/18 A kérdező kommentje:
az oroszok keresztények és hisznek is Istenbe. Ortodoxok. A Pátriárka imádkozik az orosz hadsereg sikereiért és úgy tünik sikerrel
tegnapelőtt 07:43
9/18 anonim válasza:
Azért volt, gyakorlatilag tiltva szerte az ő álltaluk létrehozott galaxisban a vallás... és a lengyeleknél, azért kellett sutyiban vallásgyakorolva elinditani a lavinát.
10/18 anonim válasza:
Ha kicsit utána járnál hogy a NATO-nak milyen brutál erős védelmi rendszere van, nem írnál ilyen marhaságokat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!