Ukrajna szép csendben elesik. Jól gondolom?
Figyelt kérdés
A Natonak is befelegzett szerintem.tegnapelőtt 15:47
1/34 anonim válasza:
Reméljük igen és hamarosan újra 2,50 lesz a kenyér
2/34 A kérdező kommentje:
Szerintem a keresztény világban hamarosan orosz uralom lesz
tegnapelőtt 15:50
3/34 anonim válasza:
Orosz uralom kommunista észak-koreaiakkal, muszlim csecsenekkel és szírekkel? Az ex-KGB-s Putyin szárnyai alatt?
4/34 A kérdező kommentje:
A Nato gyakorlatilag törökország és usa. A törökök átálnak az oroszokhoz az usat meg ledarálja sima fegyverekkel. És vége
tegnapelőtt 15:53
5/34 anonim válasza:
"A Natonak is befelegzett szerintem"
Ezt miből gondolod? A NATO eddig a kisujját mozdította csak meg, hogy többségiben kiszuperált fegyvereket adományoztak Ukrajnának.
6/34 anonim válasza:
#4 Kicsit sok volt a videojáték úgynézem😅
8/34 anonim válasza:
Persze, a villámháborúra készülő orosz hadsereg, ami már lassan 3 éve harcol Ukrajnában meg pompás állapotban van, ugye?
9/34 A kérdező kommentje:
Szerintem a nato fefog oszlani. Itt akik a kenények azok az oroszok. A natonak csak a neve nagy
tegnapelőtt 15:58
10/34 anonim válasza:
Meglehetősen furcsa kijelentés, tekintve, hogy nemhogy feloszlásnak lenne a jele, de most bővült két újabb erős taggal is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!