Miért nem egyértelmű mindenkinek, hogy magyar szempontból nem kell se Ukrajna se Orosz oldalra állni? Melyik kategóriába tartoztok?
11
56-ban az usa az oroszok oldalán volt!
Ezt nem értem...
Ha minket támadnak meg, akkor nem is kérdés hogy magyar oldalon állok.
De ha az USA megtámadja IRAK-ot és rengeteg ember hal meg miatt akkor miért kellene elítélnem bárkit is?
Addig amíg nincs közöm hozzá, azt csinálnak amit akarnak.
Ha minket támadnak meg, akkor meg már van közöm hozzá.
Értsd úgy, hogy az osztályba összeverekszik kettő gyerek, akkor nem rohanok oda szétszedni őket. Majd lejátszák egymás között. Ha meg belém kötnek, akkor nyilván kiállok magamért.
Nem politizálok.
Bele se merek gondolni :D
Én csak egyszerűen, józan paraszti ésszel gondolkodom.
És teljesen ki vagyok égve azon, hogy versenyt csinálnak már abból hogy ki tudja jobban felszopni Zselét, vagy Putyint.
Szánalmasak...
Igen, nem a rendes nevem :D
"Én csak egyszerűen, józan paraszti ésszel gondolkodom."
Amikor Hitler bekebelezte a Szudétákat, akkor pont így gondolkodtak a többi nagyhatalmak is: hadd játtszanak csak a gyerekek. Amikor Hitler anslusszolta Ausztriát, akkor is csak legyintettek, hadd szórakozzák csak ki magukat a gyerekek! Amikor Hitler bevonult Csehországba, akkor is csak a vállukat vonogatták, hiszen csak játszanak a gyerekek... A többit már ismerjük.
Az agresszor ha rákap az agresszorkodás ízére, akkor nagyon nehéz leállítani, ezt már megmutatta a történelem. Ezért nem szabad hagyni, hogy az ilyen önjáró hitlerjelöltek megkapják azt, amire csak kedvük szottyan, mert aztán önerőből nem bírják befejezni az agresszorkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!