Miért nem egyértelmű mindenkinek hogy Mészáros L. az csak stróman?
Figyelt kérdés
Én felcsúti vagyok és itt mindenki szamára egyértelmű hogy az egész vagyon Orbánéké.2023. márc. 18. 20:09
1/17 árokpart válasza:
Mindenki tudja ,de annak ellenére látod a többség támogatását élvezi még mindig ez a rendszer. Tudatosan támogatják még akkor is ezt a rendszert, hogy pontosan tudják, hogy az.
2/17 anonim válasza:
Akkor minek emelgeti saját fizetésèt ha egyszer milliárdos nem értem.
4/17 anonim válasza:
Orbán egy intelligens politikus, talán az egyik legintelligensebb az egész magyar (de meg merem kockáztatni, hogy a nemzetközi) politikai szcénából is. A balhét kiszervezi Pintérre és Mészárosra, ezért mindenki rájuk mutogat, de a megafon is ilyen. Orbán láthatóan nem azonosul velük, de mégis megcsináltatja velük a piszkos munkát (ők is vevők rá, persze, szándékosan a legpszichopatább újságírokat dolgoztatják).
5/17 A kérdező kommentje:
3as. Mészárol Lőrinc az Orbán strómanja. Mészáros csak a nevét adja. Mészárosnak nincs semmije, csak az ő neve szerepel a papirokon. Orbán gazdagodott meg.
2023. márc. 18. 20:37
6/17 anonim válasza:
Mi a fenétől lenne már Orbáné? Mi erre a bizonyíték? Régen a Simicskánál játszottátok ezt, ezzel csúnyán felsültetek, most próbálkoztok megint. Mire jó ez?
7/17 A kérdező kommentje:
6os nem tudom ki az a simicska.Gyere el egyszer Felcsútra. Kérdezz meg pár embert.
2023. márc. 18. 20:39
8/17 anonim válasza:
5: Nem mondanám, hogy Mészárosnak nincs semmije, de hogy Orbán is milliárdos, az tény.
9/17 anonim válasza:
7: ajaj :D akkor te nagyon nem vagy képben a magyar politikával.
10/17 anonim válasza:
9: Ez egy kamu felcsúti ellenzéki troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!