Hogyan lehetne megszervezni egy európai szintű webes szavazást arról, hogy jár-e arányos kompenzáció a migráció elleni határvédelemért Magyarországnak az Európai Unió részéről?
Brüsszel magát az Európai Unió lakosai képviselőjének hazudja. Ennek bizonyítására és a hatásos fellépés érdekében az EU-s választások előtt célszerű lenne objektív bizonyítékot szerezni arról egy ilyen nagyméretű szavazással, hogy az unió lakosainak többsége nem osztja Brüsszel álláspontját. Természetesen a feltett kérdés is lehet más, pl. Kell-e az Európai Unió lakosainak fegyverrel támogatnia Ukrajnát?
Mind a kérdésre, mind a kivitelezés technikájára várnám a javaslatokat.
Igazi demokráciára van szükség!
#7: az arányos alatt azt értem, hogy a kerítés hasznának azt a részét, ami Magyarországnak jó, nem kellene kifizetni, csak azt a részt, ami a többi uniós országra jut.
(Az a baj, hogy a brüsszeli vezetők jónak minősítik azt, ami az általuk képviselt nemzetek lakóinak káros, pl. a német nemzet felhígítása.)
#8: "akkor arról szavazást indíthat. Még itthon sem, nemhogy európai léptékben." - azt hiszem, ebben tévedsz. Akár itt a Portálon is megtehetném, de itt kicsi a látogatottság és egyoldalú az érdekképviselet. Pl. én az általad hülyének tartottak szavazatára is kíváncsi vagyok, mert emberszámba veszek mindenkit, természetesen Tégedet is :)
A kérdésem pedig nem arra irányult, célszerű-e ilyen szavazást létrehozni, hanem arra, hogy hogyan, milyen technikával célszerű megtenni.
Milliárdos összegű pénzügyi bizonylatok ledarálása nem hiba, hanem bűncselekmény. A legsunyibb, legótvarabb fajtából. Olyan igazi jobbolsi fideszes.
Plusz ezért téged úgy megsuhintana érte a NAV, hogy még az unokáid is a bírságot fizetnék.
#14: Tégy, ahogy jónak látod :)
Kár, hogy a kérdés lényegéhez nem szóltál hozzá...
Nem annyira. Ha nincsenek számlával igazolt költségek, mégis milyen támogatásra számítana a tolvaj kormány?
#18: Azok a számlák, bizonylatok, amelyek pl. a kerítésépítés költségeit mutatják, valószínűleg nincsenek ledarálva.
De elismerem, van pénzügyi összefüggés.
Viszont a kérdésre nem válaszoltál, nem említettél semmilyen szavazási módszert.
Szerintem tételezzük fel, hogy le vannak, és semmi szükség szavazásra.
Meg egyébként is a kerítést saját kedvünkre csináltuk, nem azért mert ezt kérték tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!