Hogyan lehetne megszervezni egy európai szintű webes szavazást arról, hogy jár-e arányos kompenzáció a migráció elleni határvédelemért Magyarországnak az Európai Unió részéről?
Brüsszel magát az Európai Unió lakosai képviselőjének hazudja. Ennek bizonyítására és a hatásos fellépés érdekében az EU-s választások előtt célszerű lenne objektív bizonyítékot szerezni arról egy ilyen nagyméretű szavazással, hogy az unió lakosainak többsége nem osztja Brüsszel álláspontját. Természetesen a feltett kérdés is lehet más, pl. Kell-e az Európai Unió lakosainak fegyverrel támogatnia Ukrajnát?
Mind a kérdésre, mind a kivitelezés technikájára várnám a javaslatokat.
Igazi demokráciára van szükség!
Már rég megfigyeltem, hogy a kérdésekre mindig a portálon csüngő szuperdemokrata Soros-rajongók reagálnak, ezért az első válaszokat ennek mefelelően értékelem.
Amúgy eltaláltad, tényleg kimaradt, mert éjjel vettem be az estit, ezért délre halasztottam a reggelit :)
Amúgy: Csak nem megijedtél, hogy másoknak is számíthat a véleménye? Vagy fizetnek ezért Neked?
"Brüsszel magát az Európai Unió lakosai képviselőjének hazudja."
Szerinted ki a búbánatot képviselnek, ha nem az európaiakat?!
Igaz, ott nem módosítgatják a választási törvényeket egy elmebeteg elképzelési szerint, de pont ezért megbízhatóan működik (ott) a demokrácia!
"az unió lakosainak többsége nem osztja Brüsszel álláspontját."
Hol tanítanak neked ilyen baromságokat, te szerencsétlen?!
Megmagyaráznád az "arányos kompenzáció" alatt mit értesz? Mi, mivel arányos?
Azonkivül: Orbán épitetett minden egyeztetés nélkül egy keritést csuda drágán, aztán elkezdte annak az árát követelni. Ugyanakkor visszautasitotta a közös, egyeztetett határvédelemben valo együttmüködést. Ennek tükrében elég érthetetlen a kérdésed.
A kerítés számláit nem darálták le úgy mint a lélegeztető gépekét?
Rogán ügyvéd haverjától eltűnt letelepedési kötvényes papírok megkerültek már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!