Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Fidesz-szavazók mind gyűlőli...

A Fidesz-szavazók mind gyűlőlik a Nyugatot?

Figyelt kérdés
És a külföldieket?

2023. ápr. 11. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Nuygaton kőkemény cenzúra van. Aki felveti egyáltalán hogy nem jó az irány azt eltapossák [link] A fősodratú agymosás ott az USA (BLM,LMNBTQ) irányvonal, ami fehér ellenes és csak a fehér országokra alkalmazzák.

Maga Macron miután Kínában meghallgatott más hangokat már kijózanodott. Olvasd el mit modntott. Elárulom azt amit Orbán Viktor [link]

Na akkor melyik a nyugati irányvonal?

[link]

2023. ápr. 11. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

3,

RTL-es "valóvilág"-ban élnek..

2023. ápr. 11. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Ehhez nem kell fiddernek lenni. Nyugat felől még jó idő vagy jó ember nem jött.
2023. ápr. 11. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Én+ ismerek sok olyan balost,aki kiköpködte már a tüdejét is a rendszerre.

Viszont már felkarmolt minden féle támogatást,juttatást,kedvezményt a nyáltúltengés közben.!

2023. ápr. 11. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

Egyáltalán nem gyűlölöm a nyugatot, éltem is kint összességében egy évtizedet.

Idegesít is a Fideszes politikusok egy jó részének a kaszálása, valójában szívesen szavaznék más pártra, most nem sok hiányzott, hogy az ellenzéki összefogást preferáltam volna, de nagyon megutáltam a Gyurcsányt már régen, amiben ő benne van, abból nem kérek.

A konfrontációs vonalban viszont nagyjából egyetértek a kormánypárttal, nem rajongok a homoszexuálisok, vagy a bevándorlók iránt, ha más pártra szavaznék, akkor inkább olyanra, amelyik ennél is szigorúbb lenne ez ügyben, például a Mi Hazánkra, néha el is gondolkodom rajta, csak ugye nem vagyok vallásos, nekem a Fidesz is sok, bár ugye a KDNP miatt nyomatják a vallást, de az MHM-et erősebben vallásosnak vélem.

Az orosz - ukrán háború nem érdekel különösebben, egyikért sem rajongok.

Fidesz propagandát nem néz értelmes ember, tényleg lehetetlen nézni az M1, meg egyáltalán a hivatalos műsorokat, de a baloldali baromságok sem érdekelnek.

Kár, hogy nincs egy normális párt, amelyiket lehetne tényleg választani, mert csak azért támogatom a mostani kormánypártot, mert néhány dologban egyezik a véleményem velük.

A legfőbb vád ellenük, amit felhánytorgatnak ellenük - némileg joggal - azért nem döntő a számomra, mert eddig minden politikai pártnak a legfőbb tevékenysége az volt, hogy tömték a zsebüket, vagyis egyik sem jobb a Deákné vásznánál, ha lehetőségük nyílt rá, úgy látszik ez vele jár a politikával, ezért nem érdemes különösebben ezzel törődni, ha úgysem tehetünk ellene.

Tessék rendes ellenzéket csinálni, akik olyan politikát folytatnak, ami megfelel a magyaroknak, én lennék a legboldogabb, ha lehetne az ország vezetésére ilyet állítani.

2023. ápr. 11. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem gyűlölöm, a kritika lehet épitő is.

Nyugathoz szeretnék tartozni, de azokkal az értékekkel amiket még birtokolt a nyugat a 80-as 90-es években, és nem ezekkel a haladó kamu értékekkel amiket mágnások szabaditanak rá a politikára mert nekik csökkenteni kell az emberiség létszámát.

2023. ápr. 11. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert ők a komcsik örökösei, ezt is átvették tőlük.
2023. ápr. 11. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
38%
6# Az emberek 97%-a ugyanolyan átlag ember nyugaton mint te. Ez az lmbtq meg woke mánia csak a fejedben és az M1-ben létezik.
2023. ápr. 11. 23:55
 9/9 MDaniel98 ***** válasza:
Nem.
2023. ápr. 12. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!