A Fidesz-szavazók mind gyűlőlik a Nyugatot?
Nuygaton kőkemény cenzúra van. Aki felveti egyáltalán hogy nem jó az irány azt eltapossák [link] A fősodratú agymosás ott az USA (BLM,LMNBTQ) irányvonal, ami fehér ellenes és csak a fehér országokra alkalmazzák.
Maga Macron miután Kínában meghallgatott más hangokat már kijózanodott. Olvasd el mit modntott. Elárulom azt amit Orbán Viktor [link]
Na akkor melyik a nyugati irányvonal?
3,
RTL-es "valóvilág"-ban élnek..
Én+ ismerek sok olyan balost,aki kiköpködte már a tüdejét is a rendszerre.
Viszont már felkarmolt minden féle támogatást,juttatást,kedvezményt a nyáltúltengés közben.!
Egyáltalán nem gyűlölöm a nyugatot, éltem is kint összességében egy évtizedet.
Idegesít is a Fideszes politikusok egy jó részének a kaszálása, valójában szívesen szavaznék más pártra, most nem sok hiányzott, hogy az ellenzéki összefogást preferáltam volna, de nagyon megutáltam a Gyurcsányt már régen, amiben ő benne van, abból nem kérek.
A konfrontációs vonalban viszont nagyjából egyetértek a kormánypárttal, nem rajongok a homoszexuálisok, vagy a bevándorlók iránt, ha más pártra szavaznék, akkor inkább olyanra, amelyik ennél is szigorúbb lenne ez ügyben, például a Mi Hazánkra, néha el is gondolkodom rajta, csak ugye nem vagyok vallásos, nekem a Fidesz is sok, bár ugye a KDNP miatt nyomatják a vallást, de az MHM-et erősebben vallásosnak vélem.
Az orosz - ukrán háború nem érdekel különösebben, egyikért sem rajongok.
Fidesz propagandát nem néz értelmes ember, tényleg lehetetlen nézni az M1, meg egyáltalán a hivatalos műsorokat, de a baloldali baromságok sem érdekelnek.
Kár, hogy nincs egy normális párt, amelyiket lehetne tényleg választani, mert csak azért támogatom a mostani kormánypártot, mert néhány dologban egyezik a véleményem velük.
A legfőbb vád ellenük, amit felhánytorgatnak ellenük - némileg joggal - azért nem döntő a számomra, mert eddig minden politikai pártnak a legfőbb tevékenysége az volt, hogy tömték a zsebüket, vagyis egyik sem jobb a Deákné vásznánál, ha lehetőségük nyílt rá, úgy látszik ez vele jár a politikával, ezért nem érdemes különösebben ezzel törődni, ha úgysem tehetünk ellene.
Tessék rendes ellenzéket csinálni, akik olyan politikát folytatnak, ami megfelel a magyaroknak, én lennék a legboldogabb, ha lehetne az ország vezetésére ilyet állítani.
Nem gyűlölöm, a kritika lehet épitő is.
Nyugathoz szeretnék tartozni, de azokkal az értékekkel amiket még birtokolt a nyugat a 80-as 90-es években, és nem ezekkel a haladó kamu értékekkel amiket mágnások szabaditanak rá a politikára mert nekik csökkenteni kell az emberiség létszámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!