A baloldali zavazók mit látnak Marky Zaly Péterben aki azzal kampányol, hogy 2010-ben Orbán Viktorra szavazott? MZP megy Vona után a politikai percemberek szemétdombjára, de nem ismerik el annyira gyűlölik Orbánt.
Megértem, hogy nem értesz minket.
Mi jó iskolába jártunk, te meg szarba. Ezért lettél fidessfan.
Hogy mit látunk?
Ahhoz kellene még kb 6 évet tanulnod, hogy megértsd.
Ennek a hangoztatásával az a szándéka, hogy a nem kifejezetten baloldali szavazókat is becserkéssze. (2018-as jobbikosok, régi mdf-esek, csalódott fideszesek, párt nélküliek, stb.)
A szoros választókerületekben ugyanis szó szerint minden szavazat számítani fog.
Én nem vagyok baloldali szavazó, jobboldali vagyok és nekem MZP ezért szimpatikus. Ezen kívül ő nem a rothadó politikai elit része, hanem egy attól független külsős ember.
Orbán nálam ott vesztette el a reményt, hogy ő a hatalmat nem a nemzet érdekében, hanem a saját érdekében használja. Ez szerintem nemzetellenes politika.
"MZP megy Vona után a politikai percemberek szemétdombjára"
Azt a Vonát hívod percembernek, aki 12 évig volt a Jobbik elnöke, 3 választáson is a miniszterelnök-jelöltje, ez idő alatt pedig a Jobbikot a legerősebb ellenzéki párttá tette? Ennyi erővel még Orbán is lehetne percember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!