Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem aggaszt több embert...

Miért nem aggaszt több embert az eszeveszett lengyelek viselkedése?

Figyelt kérdés
Ha a hülye nacionalizmus és oroszfóbia fájna, a lengyelek már üvöltenének. Orosz sportoló nem teheti be lábát Lengyelországba – jelentette ki eszeveszett ország eszeveszett miniszterelnöke Mateusz Morawiecki. Lengyelország nem fogja követni a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) azon ajánlását, hogy az orosz és belorusz sportolók semleges zászló alatt versenyezhessenek nemzetközi szinten.
2023. márc. 30. 19:58
 31/92 Jeffrey Spender ***** válasza:
57%

A lengyelek a britekhez mennek dolgozni. De a britek is kiabálják rájuk, hogy "Polish vermin".

Vajon miért utálják sokak a lengyeleket ?

2023. márc. 30. 22:12
 32/92 Jeffrey Spender ***** válasza:
26%

Nem két évvel ezelőtt kértek jóvátételt, hanem 2022. szeptember 1-én.

És az Újévben az ENSZ elé is utalták hivatalosan a kérdést.

[link]

Ezt az összeget lehet számszerűsíteni, realizálni ?

Mit akarnak kezdeni vele ? Az akkor megöltek nem fognak tőle feltámadni.

Meddig kell fizetni a kárpótlást ?

2023. márc. 30. 22:18
 33/92 anonim ***** válasza:
33%

32-es, én azt hittem, a zsidókat nem lehet pofátlanságban felülmúlni, ahogyan a holocaustból pénzt tudnak csinálni itt és most maguknak.

De ezek a lengyelek (akik egyébként sokkal antiszemitábbak, mint mi, magyarok) úgy látszik tőlük tanultak és őket is túl akarják szárnyalni.

2023. márc. 30. 22:22
 34/92 Jeffrey Spender ***** válasza:
76%

Még az is érdekes, hogy a zsidók nem csak a németekre, a magyarokra, és a románokra mutogatnak II. világháborús és azelőtti sérelmek miatt, hanem még a lengyeleken, az ukránokon, és az oroszokon is számon kérik az antiszemitizmust :D

És még a franciákon is :D

De a lengyeleknek, ahogy írod, sikerült felzárkózniuk a zsidók mellé, méltó vetélytársat kaptak, ami le is körözi őket.

2023. márc. 30. 22:30
 35/92 anonim ***** válasza:
87%

én ha jól tudom az olimpia pont azért volt régen hogy az ilyen nemzeti ellenségeskedést félretegyük és sportszámokban versenyezzenek, de ha rosszul tudom légyszi javítsatok ki. erre ma sportolókat, művészeket, Z betűket szabotálnak...

amerikai hátszéllel nagy a mellény, csak aztán nehogy a hátszelet adó legyen a hátbaszúrós cserbenhagyó. nagyon kapaszkodnak az usába csak nehogy majd úgy alakuljon a dolog hogy a németek és oroszok mellett legyenek a haraglistán. (mi is volt az az eset amikor a felszálló repülőbe kapaszkodtak valahol keleten?)

azt hogy most mi ezzel a politikával jó vagy rossz oldalon állunk-e azt majd a történelem mondja meg.

2023. márc. 31. 00:03
 36/92 anonim ***** válasza:
100%
35-ös, bizony jól emlékszel, az ókori görög városállamok az olimpiai versenyek idejére felfüggesztették egymás elleni harcaikat.
2023. márc. 31. 00:29
 37/92 anonim ***** válasza:
100%
36: köszi a megerősítést 🙂
2023. márc. 31. 00:55
 38/92 anonim ***** válasza:
0%
Na aztán ha aggaszt valakit akkor mi változik?
2023. márc. 31. 01:18
 39/92 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
91%
Basszus, az ókori embernek több esze volt mint nekünk...
2023. márc. 31. 04:51
 40/92 anonim ***** válasza:
38%

38: aggódni nem azért szoktak mert akkor annak eredményeképp változás jön.

amúgy meg azoknak akik 56-tal jönnek: én megértem, de akkor remélem az ilyen illető ugyanannyira gyűlöli a római birodalom miatt az olaszokat, napóleon miatt a franciákat, a németeket a nácik miatt, az amerikaiakat az indiánok miatt, az angolokat a gyarmatosításaik miatt. ha nem akkor ez kettős mérce.

2023. márc. 31. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!