Miért nem aggaszt több embert az eszeveszett lengyelek viselkedése?
A lengyelek a britekhez mennek dolgozni. De a britek is kiabálják rájuk, hogy "Polish vermin".
Vajon miért utálják sokak a lengyeleket ?
Nem két évvel ezelőtt kértek jóvátételt, hanem 2022. szeptember 1-én.
És az Újévben az ENSZ elé is utalták hivatalosan a kérdést.
Ezt az összeget lehet számszerűsíteni, realizálni ?
Mit akarnak kezdeni vele ? Az akkor megöltek nem fognak tőle feltámadni.
Meddig kell fizetni a kárpótlást ?
32-es, én azt hittem, a zsidókat nem lehet pofátlanságban felülmúlni, ahogyan a holocaustból pénzt tudnak csinálni itt és most maguknak.
De ezek a lengyelek (akik egyébként sokkal antiszemitábbak, mint mi, magyarok) úgy látszik tőlük tanultak és őket is túl akarják szárnyalni.
Még az is érdekes, hogy a zsidók nem csak a németekre, a magyarokra, és a románokra mutogatnak II. világháborús és azelőtti sérelmek miatt, hanem még a lengyeleken, az ukránokon, és az oroszokon is számon kérik az antiszemitizmust :D
És még a franciákon is :D
De a lengyeleknek, ahogy írod, sikerült felzárkózniuk a zsidók mellé, méltó vetélytársat kaptak, ami le is körözi őket.
én ha jól tudom az olimpia pont azért volt régen hogy az ilyen nemzeti ellenségeskedést félretegyük és sportszámokban versenyezzenek, de ha rosszul tudom légyszi javítsatok ki. erre ma sportolókat, művészeket, Z betűket szabotálnak...
amerikai hátszéllel nagy a mellény, csak aztán nehogy a hátszelet adó legyen a hátbaszúrós cserbenhagyó. nagyon kapaszkodnak az usába csak nehogy majd úgy alakuljon a dolog hogy a németek és oroszok mellett legyenek a haraglistán. (mi is volt az az eset amikor a felszálló repülőbe kapaszkodtak valahol keleten?)
azt hogy most mi ezzel a politikával jó vagy rossz oldalon állunk-e azt majd a történelem mondja meg.
38: aggódni nem azért szoktak mert akkor annak eredményeképp változás jön.
amúgy meg azoknak akik 56-tal jönnek: én megértem, de akkor remélem az ilyen illető ugyanannyira gyűlöli a római birodalom miatt az olaszokat, napóleon miatt a franciákat, a németeket a nácik miatt, az amerikaiakat az indiánok miatt, az angolokat a gyarmatosításaik miatt. ha nem akkor ez kettős mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!