Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha jövőhéttől eszeveszetten...

Ha jövőhéttől eszeveszetten elkezdek tanulni a tori középre meg meglehet a negyes-otos?

Figyelt kérdés
Van egy boronkays könyvem, azt kezdtem már el csak nem haladok vele, illetve gondoltam a szóbeli tételeket megtanulom, és inkább az esszeket maxolnam ki. Így meglehet meg jovohettol?

2023. márc. 18. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Meglehet, persze, de meglesz az ára
2023. márc. 18. 19:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszi!! Remélem sikerül, ha meg nem, szobelivel meg tudok 1 jegyet is javítani akár
2023. márc. 18. 19:57
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Vagy leblokkolhatsz, és/vagy ronthatsz is
2023. márc. 18. 19:58
 4/12 A kérdező kommentje:

Persze, de gondolkodjunk pozitívan😆 a próbaerettsegik egész jól mentek.

Nektek van valami tippetek, hogy idén mik lehetnek az esszék a torinel?

2023. márc. 18. 20:15
 5/12 anonim válasza:
0%

Volt 4 éved, ezek szerint a seggedet vakartad közben.

Még mindig van másfél hónapod.

Mi tart vissza attól, hogy összeszedd magad? Még most is itt blfaszkodsz tanulás helyett... Rajta!

2023. márc. 18. 20:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Miert vakartam volna a seggem?😂 egy erős gimibe járok, jelenleg 4,41re állok toribol:)) csupán amit 9.be tanultam arra már nem emlékszem, eddig az emelt biosz kemiara készültem, most kezdtem el a matekra és a torire de toribol hianyosnak érzem a tudásomat azért kérdeztem
2023. márc. 18. 20:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Update: egesz jól állok, az Athéni demokrácia és a céhek már tok jol megy, most tanulom a nagy földrajzi felfedezéseket, az meg érdekel is kb, illetve a honfoglalás, magyar nép eredet, tatárjárás is megy.

Más kerdes: végig néztem az esszé feladatokat 2010tol, létezik, hogy a hidegháború egyikben sem volt és nem is kerhetik az esszenel? Ti mit tippeltek idén mi lesz az esszé? Én a ceheknek és a nagy földrajzi felfedezesnek is örülnék, meg az 56os forradalom és az első vh-nak is, ezekre mennyi esély van szerintetek?

2023. márc. 25. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:

én mostanság fogok elkezdeni keszulni ra...

en is bioszkemiat nyomattam :(

2023. ápr. 30. 17:25
 9/12 A kérdező kommentje:
En sem állok olyan jól 😂 tanulgatom a könyvet. Holnap tervezem befejezni és utána elkezdeni ismételni az elejétől. Most matekra is rakapcsoltam:/ mindjart vége, kitartást nekünk ❤️
2023. ápr. 30. 20:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Update: a torim 74%os lett😅 készülök a szobelire, hogy meglegyen a 80 feletti:)
2023. máj. 28. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!