Miért nem aggaszt több embert az eszeveszett lengyelek viselkedése?
Az a probléma, hogy a lengyelek nem csak az oroszok irányába ilyenek, hanem a németek ellen is gyepes, vak gyűlölettel viseltetnek, több évszázados sérelmeket dédelgetve.
Én az 56-ozást nem értem. 56-ban szovjetek voltak, aközött volt orosz, ukrán, fehérorosz, akkor mindegyiket utálni kéne, nem pedig csak egyet ? Miért van, hogy habzó szájjal oroszoznak, de az ukránok iránt meg félelmetesen átlátszó, kényszer / kötelező szimpátiát tolnak a népek ?
Mekkora ostobák itt egyesek!
A NOB is Putyin talpát nyalja szerintetek?
És mit tehet egy szerencsétlen orosz vagy belorusz sportoló arról, hogy az ő elnöke olyan, amilyen?
Pont azért, mert diktátorok, le sem tudják őket váltani!
Én undorítónak tartom, hogy nemzetközi szervezetek sportolókat vagy művészeket vagy bármilyen ártatlan civileket szívassanak az adott ország vezetőinek ténykedése miatt.
Most komolyan, akik itt írogatnak, és politizálnak, végzetes jelzőkkel dobálózva, azoknak kimaradt a II. világháború, és a Hidegháború története ?
Mit csináltak töri órán ? Aludtak ? Más tárgy háziját írták ? Néztek ki az ablakon, és számolták a perceket kicsengetésig ? Érettségiztek egyáltalán történelemből ?
"Mintha a mai Oroszország bármiben is hasonlítana ahhoz a totális diktatúrához"
Sok dologban hasonlít. Csak elnöknek hívják a vezetőt, és a hivatalos ideológia nem kommunizmus, hanem valami keresztény-fasiszta katyvasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!