Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Békepártiak! Erről mit gondoltok?

Békepártiak! Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ha az USA lebombázná Szentpétervárt az oroszoknak tűrniük kéne és a béke érdekében beletörődni a több tízezres hullahegyekbe?

Gondolom igen, máskülönben kettősmérce lenne.

2023. márc. 16. 14:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
34%

10 Igazából a pipák száma a gyakori adminjainak és törzsközönségének a beállítottságát tükrözi. Semmi mást.

Sajnos értelmes ellenzékiből itt (is) nagyon kevés van.

Vitaképes meg sajnos nincs.

2023. márc. 16. 16:06
 12/38 anonim ***** válasza:
33%
11# Mondta ezt a fidesz szavazó, miután leszavazott 1 kiló krumpliért és leült meghallgatni az M1-et. xD
2023. márc. 16. 16:08
 13/38 anonim ***** válasza:
60%

"Amúgy értem, hogy veled nem történik meg, de a világ fejlődik. Az oszmán birodalom óta a civilizáció rajtad kívül eső része sokat lépett előre."

Megint a szokásos szánalom kitérő manőver: nincs jó válaszod, ezért azzal jössz, hogy hülye vagyok megérteni. Nos nem: nem azt kérdeztem, hogy fejlődött-e a világ. Azt kérdeztem, mi a véleményed a párhuzamról.

Szerinted nem aktuális a párhuzam? Semmi gond, fejtsd ki! A "világ fejlődik" nem érv, hanem bullshit: meséld el, mi az a fejlődés, ami miatt Nándorfehérvárnál még valid volt támogatni egy megtámadott országot a védekezésben, Ukrajnában már nem. Hajrá!

2023. márc. 16. 16:10
 14/38 anonim ***** válasza:
67%
Senki nem mondta, hogy kéne. Az oroszok is megunták a donbassziak ukránok általi éveken át tartó lövését nehézfegyverekkel.
2023. márc. 16. 16:15
 15/38 anonim ***** válasza:
38%

13 Kifejtem, mert tényleg hülye vagy.

Nost a 20. század két világháborúja után kb. el kellett volna jutni oda, hogy diplomáciával, tárgyalással elkerülhető a vérontás. A békepártiság ezen az oldalon van.

Az oszmán birodalom diplomáciája kb. abban állt, hogy lefejezve vagy felnégyelve küldjék vissza a követeket.

2023. márc. 16. 16:17
 16/38 anonim ***** válasza:
60%
15# Az orosz diplomácia meg civilek bombázásáig jutott és odáig, hogy ők nem adnak vissza egy centi területet se. Az ő diplomáciájuk pont olyan mint a hadseregük és a te kormányod; szar.
2023. márc. 16. 16:19
 17/38 anonim ***** válasza:
31%
16 Nézd értem, hogy a te életed szánalmas. De ha az orosz diplomácia szar, nem kellene ellensúlyozni a gazdáidnak azt jó diplomáciával? Egyezségekkel? Még az Oroszország elleni egységes fellépést sem képes megteremteni a nyugati diplomácia...
2023. márc. 16. 16:22
 18/38 anonim ***** válasza:
67%

"Nost a 20. század két világháborúja után kb. el kellett volna jutni oda, hogy diplomáciával, tárgyalással elkerülhető a vérontás"

Akkor felteszek még egy kérdést, fejtsd ki mert tényleg hülye vagyok - mellesleg b.szódj meg, hogy személyeskedés nélkül nem megy.

A hülye kérdésem: milyen 21. századi diplomáciai megoldást tartasz relevánsnak ott, ahol egy ország területeket darabol le egy másik országból, és magához csatolja őket? Ezt hogyan képzeled el diplomáciailag? Miről kell tárgyalni itt? "Oké, vidd a felét?" Vagy hogyan képzeled ezt el?

2023. márc. 16. 16:26
 19/38 anonim ***** válasza:
74%

"Még az Oroszország elleni egységes fellépést sem képes megteremteni a nyugati diplomácia..."

Éppen ez történt.

2023. márc. 16. 16:26
 20/38 anonim ***** válasza:
79%

17# A fellépés egységes, vagy 30 ország küld az ukránoknak felszerelést.

Csak a te kolbászzsíros pofikád megy szembe az egész világgal. Azt meg hogy az oroszok hülyék, nem a nyugat fogja kijavítani és ingyen földet adni nekik. Akkor inkább hagyják tönkremenni putyint meg a tyúkszaros bandáját. Akkor legalább megint kussban lesznek 50 évig.

2023. márc. 16. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!