Békepártiak! Erről mit gondoltok?
Ha az USA lebombázná Szentpétervárt az oroszoknak tűrniük kéne és a béke érdekében beletörődni a több tízezres hullahegyekbe?
Gondolom igen, máskülönben kettősmérce lenne.

Ha az usa lebombázná Szentpétervárt, akkor is azt mondnánk, cseszd meg, hagyjátok abba. Mindkét fél. És nem azt mint a mostani debilek, hogy akkor adjunk még bombát, tankot, lőszert, repülőt és kezdjük el halomra ölni egymást.
Ez a verzió meg se fordul a buksidban kérdező?

"akkor is azt mondnánk, cseszd meg, hagyjátok abba. Mindkét fél"
De te nem ezt mondod, te azt mondod, hogy nem kellene fegyvert szállítani, akkor az oroszok hamarabb elfoglalnák Kijevet. Ez nem ugyanazt jelenti.

5-ös.
Nem ismersz így neked fogalmad sem lehet, mit mondok.
Tudom, nem megy át a propaganda szűrőtökön, de a békepártiság az, hogy legyen azonnal tűzszünet, ne haljon meg több ember és a tárgyalóasztalnál jussanak el oda, ahová +100.000 halottak jutnának...
Halottak nélkül
érted e?

"Nem ismersz így neked fogalmad sem lehet, mit mondok."
Jaaaaj, ezt a dumááát.... XD
Nyilván nem ismerlek, persze, hogy nem tudom, mit gondolsz. De baszki, szó szerint idézlek: "Oroszország hamarabb elérné a célját és hamarabb véget érne a háború". Ez elég nyilvánvaló mondat: neked teljesen belefér, ha Ukrajna nem döntheti el, merre szeretne haladni, meg az is, ha mindebben háborúval állítják meg.
"a békepártiság az, hogy legyen azonnal tűzszünet"
Még egyszer felteszem a kérdést: mi a vélemyed arról, hogy az oszmán terjeszkedés ellen kapott déli harangszó helyes döntés volt, hiszen így a törökök hamarabb elfoglalhatták Magyarországot, és nem halt meg annyi ember.
Dobó Istvánnak is fel kellett volna adnia Eger várát, hogy ne haljanak meg annyian, jól gondolom?

H.lyegyerek, amíg két válaszolót összemosol és nem tudod megkülönbözetni, addig menj ki a konyhába és kérdezgesd aput meg anyut, hátha ott felfogod melyik mit válaszol.
Amúgy értem, hogy veled nem történik meg, de a világ fejlődik. Az oszmán birodalom óta a civilizáció rajtad kívül eső része sokat lépett előre.

Nem csak bombázni, elfoglalni fél oroszországot.
Bár nem tudom ki a francnak kellene az a rakás szar ország ahol még angol wc-t se láttak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!