Mit tennétek ha menekülni kéne a halál elől illetve a háború elől ha tényleg muszáj lenne menni?
Akkor is, ha az ellenség katonái egy jobb rendszerért harcolnak, mint te?
Nem sok értelme lenne megpróbálni elmenekülni, nem hülye ám teljesen állambácsi, mire te megtudod, hogy szar került a ventilátorba, addigra már úgyis bevezették a határellenőrzést, és nem engednek ki sehova, ha hadköteles vagy.
Sőt, az ellenőrző pontról már akár vihetnek is egyből kiképzésre.
Mondjuk ha nő vagy, vagy gyerek, akkor nem téma, mehetsz, amerre látsz.
De hadköteles korú férfiként az utolsó lenne, amivel megpróbálkoznék, hogy lépek külföldre - persze lehet, hogy egy kisebb vagyonnal meg lehetne kenni a határőröket, de nem biztos.
Szóval én maradnék itthon, és bújkálnék.
Szerencsére fel vagyok készülve egy ilyen lehetőségre, nem a bejelentett lakhelyemen tartózkodok, szóval ott hiába is keresnének, hogy visznek katonának.
Ahol meg ténylegesen tartózkodok, oda nem köt semmiféle hivatalos információ, nincs megadva sehol ez cím, ráadásul nem is laknak itt életvitel szerűen emberek, cella-információk alapján megtalálni szintén eléggé reménytelen lenne, mert nagyon vidék, itt sok km2-es cellaméretek vannak, tehát itt senkinek eszébe sem jutna keresni, és ha neadjisten valahogy mégis kiderülne a pontos helyzetem, akkor még ezen kívül is van jónéhány hasonlóan nehezen megtalálható búvóhelyem.
A jellemet meghagyom a retardált idealistáknak, a valóságban a túlélés számít.
Majd lehugyozom a nagyon jellemes sírodat, gyökér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!