Egy esetleges 3. világháború kitörésekor hová menekülnétek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel nem lesz atom bevetve,csak eszkalálódik a helyzet,és más országok is belépnek.Én a mostani Magyarországért biztosan nem akarnék meghalni.A régi időkben bármikor.Mely országok jöhetnek szóba,amelyek semlegesek lennének.Svájc?2023. márc. 5. 13:58
1/10 anonim válasza:
Árpádhoz vagy nem tudom. atomtámadás ellen úgysem véd, szóval ha az nincs, akkor ott tök jól elleszek.
2/10 anonim válasza:
Ukrajnába, az akkorra már szét lesz lőve. Minek dobálnának atomot egy totál lerombolt területre?
3/10 anonim válasza:
Nem lesz atomháború, ha meg lesz, úgyse menekülhetsz el...
Ha eszkalálódik a helyzet és HA még el lehet menekülni, akkor Európából el...
4/10 anonim válasza:
Sehová. Itt születtem meghalni is itt fogok. A disszidenseket meg eddig is leköptem.
5/10 anonim válasza:
A pinyóba egy évnyi kajával, egy raklap budipapirral. Ha még rosszabbul alakulnának a dolgok, akkor utoljára halálra ihatnám magamat a két hordónyi borból.
7/10 anonim válasza:
""A pinyóba egy évnyi kajával, egy raklap budipapirral. Ha még rosszabbul alakulnának a dolgok, akkor utoljára halálra ihatnám magamat a két hordónyi borból.""
És hova teszed a sok kakát majd?
8/10 anonim válasza:
Svájcba, ha pedig egész Európában háború lenne, akkor Kanada, maxiko, ausztrália
10/10 anonim válasza:
Akkor marad a klasszikus: ha meg kel baszódni, akkor meg kell baszódni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!