Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Oroszország és a NATO...

Ha Oroszország és a NATO között háború törne ki hova lenne érdemes menekülni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 23:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A Marsra.
2022. márc. 3. 23:51
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
A harmadik világba. Domonica például jó hely.
2022. márc. 3. 23:54
 3/21 anonim ***** válasza:
78%

Déli országok pl. Chile, Brazília, Dél-Afrika, Ausztrália, Új-Zéland, Argentína stb.

Csak déli féltekén élhetnéd túl, mivel ha a NATO és az oroszok összecsapnak atomháború lesz, ez tény.

2022. márc. 3. 23:54
 4/21 anonim ***** válasza:
55%
A Föld túlsó felén óceán van, szóval az nem jó. Feltételezve hogy van lóvém talán Kína vagy India.
2022. márc. 3. 23:57
 5/21 anonim ***** válasza:
98%
Én mindig is Ausztráliába vágytam... Egyre nő a motivációm.
2022. márc. 4. 04:34
 6/21 Humor Herold ***** válasza:
91%

Hát ahogy én tudom oda nagyon komoly indokkal és feltételekkel engednek csak be alapból. Bár nem tudom hogy egy világháborúban a háború elől menekülve mennyiben változna mindez.

2022. márc. 4. 06:20
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

"Hát ahogy én tudom"

Rosszul tudod.

2022. márc. 4. 07:11
 8/21 anonim ***** válasza:
80%

Én is déli féltekés országot gondolnám a legbiztonságosabbnak. Valami olyat, ami senkit sem érdekel, ezért nem bombázzák le.

A baj az, hogy ezek az országok amúgy pont igen veszélyesek. Pláne fehér embernek.

Atombombák elől erőszakolók közé menekülni nen túl jó.

Inkább ne legyen háború, ha pedig mégis, akkor maradjunk ki belőle, ahogy a Viktor mondta.

2022. márc. 4. 11:03
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Föld alá.
2022. márc. 4. 11:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább ne legyen háború, ha pedig mégis, akkor maradjunk ki belőle, ahogy a Viktor mondta."

Mondani könnyű. Eddig két világháborúból próbáltunk kimaradni, egyszer sem sikerült. Túl kicsi ország vagyunk ahhoz, hogy egy VH esetén autonóm döntéseket tudjunk hozni. Túl sokan vannak körülöttünk, akik közül ha csak egy is akarja, akkor úgyis bele tud rángatni minket.

2022. márc. 4. 14:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!