Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sivalkodnak a libbantak...

Sivalkodnak a libbantak amióta Trump kiosztotta zselét :D Hát nem csodálatos ez a nap??

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, ahogy elkezdtem a 444 videó alatti kommenteket olvasni, hát meg kell hogy mondjam régóta éreztem ekkora örömöt.

Fantasztikus látni hogy mint egy tehervonat elütötte őket a valóság és csak értetlenkednek.

ma 00:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Ne legyen nagyobb örömöd az életben..
ma 00:19
 2/13 kutyafule4 ***** válasza:
58%
Hát igen, az emberek egy része a valóságban él... a többi a Fidesz által kreált mesevilágban.
ma 00:22
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Az első Trump-kormányzat tévedés volt az amerikaiak részéről, a második viszont BŰN.
ma 00:22
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Ovis stílus. Sajnálom, hogy nem egészséges szexuális életed van, hogy ilyeneken élvezkedsz.
ma 00:25
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Kellett már valami az illibbant sivalkodó nemzetárulóknak, akik ezzel próbálják elterelni a figyelmet az összeomló országról, egészségügyről, gazdasági összeomlás előszeléről, arról hogy utolsó lett orbánék alatt az igazi magyarok szent országa az EU-ban.
ma 00:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Semmi baj nincs a szexuális életemmel, de köszönöm hogy aggodsz értem :D

Van egy fiatal gyönyörű csinos feleségem meg egy szintén gyönyörű és csodálatos 3 éves kislányom.

Mi Hazánkos vagyok, büszke vagyok arra hogy magyar vagyok.

Ezzel ahogy zárolt a vita és kidobták zselét mint macskát sz@rni, több száz ezer ember életét mentették meg és ezért boldog vagyok. Oroszország előbb vagy utóbb megkapta volna amit akar. Ugyan kicsit megkésve de végre teljesítik a kérését, és bekövetkezik a béke ☮️

ma 00:33
 7/13 A kérdező kommentje:

Szerintem előbb utóbb látni és érezni is fogják a Fideszesek, hogy milyen pusztítást végzett Orbán. Csakúgy mint Ursula meg a többi mocskos állat.

Abban tévedsz, hogy ez a Fideszeseknek kellett.

Ez a világnak kellett, hogy végre mondjunk ki a valóságot, és ébredjünk fel.

A világnak volt erre szüksége!

ma 00:36
 8/13 anonim ***** válasza:

"Semmi baj nincs a szexuális életemmel, de köszönöm hogy aggodsz értem :D Van egy fiatal gyönyörű csinos feleségem meg egy szintén gyönyörű és csodálatos 3 éves kislányom.."

Nagyon helyes! Őszintén gratulálok a feleségedhez, és a kislányodhoz, és sok boldogságot kívánok nektek. Ha lehet, foglalkozz inkább velük, ne libsi könnyek ivásával töltsd a szabadidődet, még a végén belefulladsz.. 😉😉 Jó éjszakát!

ma 00:38
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

0:33 nem aggódom 🤣

Szájernek is látszólag volt mindene ami fidesz-kompatibilis.

ma 00:42
 10/13 anonim ***** válasza:
11%
Én is imádom, amikor visítoznak a liberálisok. Redditen is milyen hisztit lecsaptak 😂
ma 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!