Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sivalkodnak a libbantak...

Sivalkodnak a libbantak amióta Trump kiosztotta zselét :D Hát nem csodálatos ez a nap??

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, ahogy elkezdtem a 444 videó alatti kommenteket olvasni, hát meg kell hogy mondjam régóta éreztem ekkora örömöt.

Fantasztikus látni hogy mint egy tehervonat elütötte őket a valóság és csak értetlenkednek.

ma 00:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Azért mekkora érzelmi, és lelki űr kell ahhoz, hogy valaki ezen élje ki magát? A másik vélt, vagy valós nyomorán, itt most a liberálisokén.. Ez nagyon gáz... Kérdező, te nem tudod, mi az igazi boldogság, ez süt a soraidból. Én sajnállak téged..
ma 00:45
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, már alszik a család.

Engem meg úgy elöntött a boldogság hogy nem tudtam aludni.

De mostmár fexem is le :)

Jó éjszakát! 😴

ma 00:46
 13/14 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem nagyobb csapás kellett volna ennél is a bal oldalnak. Bármilyen szemétségre képesek, ezért aggódom, amíg a jövő évi és a további választásokon ki nem hirdetik, hogy Orbán marad, drukkolok neki, hogy maradjon amíg ereje, egészsége, elszántsága bírja, és nevelje ki az utódját, aki folytatja a harcát a Soros féle agyament ideológia ellen. És várom, hogy a lefizetett hazaárulóknak meg mielőbb nyitogassák a börtönkapukat!
ma 01:10
 14/14 anonim ***** válasza:

“ büszke vagyok arra hogy magyar vagyok.”

Csak más magyart nem tudsz elviselni.

ma 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!