Biden azt mondja, mindenkinek legyen egy terve, ha menekülni kell. Mégis hova meneküljünk atomháború kellős közepén?
Oroszoknak van 600 atombombájuk. Szórnak 300-at USÁ-ra, 300-at Európára. Rádióaktivitás, atom tél az egész planétát sújtja. Biden bolond?
Egy atombombát se dobnak le, ez blöff. Viszont az előfordulhat, hogy a víz, gáz, vagy villanyellátást szabotálják valahol, ill. katonai objektumot támadnak. Az érintett, fenyegetett körzetekben kell nyilván a lakosságnak felkészülni arra, hogy elhagyják szükség esetén a lakhelyüket.
Biden arra utalt, hogy ilyen esetben ne pánikszerűen rohangáljunk össze-vissza, hanem gondoljuk át, hogy milyen ismerőshöz költözhetnénk, pl. egy várossal arrébb lakik, nem a laktanya mellett.
Biden nincs megőrülve, te viszont igen.
Egyébként én arra vagyok kíváncsi, hogy Trump ebben a helyzetben mit reagálna.
Én nem mondanám blöffnek, és nem vagyok ennyire optimista.
"Hadgyakorlat" és "békefenntartás" -ból is mi lett!?
Lényegében azzal hogy felbontotta az atom egyezményt,
és készenlétbe helyezte, kb. azt jelenti hogy bármikor egy pohár vodka után.
#7: Putyintól semmi nincs távol...
Örült álma kiterjeszteni az orosz birodalmat, legalább az egykori szovjetunió határáig.
És múlt este a "békefenntartók" egy TOS-1 -t is ledobtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!