Szerintetek el fog esni Soledar?

"#39: Én pl elmondtam, hogy azt is elítélem, hogy Amerika ledobott két atomot. De ezen mintha átsiklanál, csak fújod tovább a libernyákozást."
De azért megmagyaráztad, hogy nekik mért volt szabad. Nem csak rólad van szó, hanem a libsikről általában. Oroszország=terroristaállam.
Amerika=nagyszerű világhatalom. (Liberálisok szerint)
Miközben az USA a világ number1 terroristaállama.

#41: "De azért megmagyaráztad, hogy nekik mért volt szabad."
Nem magyaráztam meg semmit..
Nyilván nem reprezentatív, de én még nem találkoztam egy olyan liberálissal sem, aki szerint Amerikának szabad atomot dobálnia.

Talán középeurópa a múlt miatt van ennyire berágva az Oroszokta.
Nem tudom tudjátok e de az egykori Szovjetunió volt az aki igazán kommunizmust hozott több országba (németországgal egyetemben) és akár hiszitek akár nem ha Horthy lemond akkor a nyugat jött volna megmenteni mert azzal aszt üzenjük, megszálltak minket segítség. Nem azt hogy mi akarjuk. Ukrajna a múltban sem akart önszántából megtámadni csakis az Szu. Parancsára. Az meg hogy hogyan kezelik a magyarokat miért a mi bajunk? Amúgymeg jobb volt ott megélni mint itt a háború elôtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!