Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek el fog esni Soledar?

Szerintetek el fog esni Soledar?

Figyelt kérdés

2023. jan. 11. 16:47
A kérdező szavazást indított:
Igen, az is el fog esni, csak idő kérdése
Nem, Ukrajna ellenáll (a kapott eszközöknek és támogatásnak (is) köszönhetően.
22 szavazat
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
24%

Mindenki tudja, hogy a csatában 1 ukrán hős, 10 ruszki suttyót ér.

Elég pár száz fővel védekezniük.

2023. jan. 11. 16:57
 2/44 anonim ***** válasza:
33%

A ruszkik beveszik!

Igaz egy nagy romhalmaz az egész dehát győzelem az győzelem!

Xdddd

Szánalmas ruszkik... 1 éve kínlódnak kelet ukrajnában... biztos rohadtul megérte ez nekik xdd

2023. jan. 11. 17:09
 3/44 anonim ***** válasza:
27%
Most akkor az oroszpártiaknak Szoledár (magyarul így kell írni) akkora siker, mintha Kijevet foglalnák el? 😀
2023. jan. 11. 17:31
 4/44 anonim ***** válasza:
16%
Bármilyen ukrán város elestének örülnék, én személy szerint. Szóval innentől fogva gondolom meg is válaszoltam, hogy örülnék e neki. Hogy szerintem el fog e esni? Nem tudom, remélem igen, de nem vagyok jós.
2023. jan. 11. 17:44
 5/44 anonim ***** válasza:
34%
Egész Ukrajna el fog.
2023. jan. 11. 17:57
 6/44 anonim ***** válasza:
80%
#4: De legalább elismered, hogy az egy ukrán város. Szólhatnál az oroszoknak is, mert nem nagyon akarnak tudomást venni róla.
2023. jan. 11. 18:02
 7/44 anonim ***** válasza:
83%

Soledar miatt két dolog miatt lett "felkapva" Az AFU onnan indított ellentámadást két hete. Amivel hogy mi lett nem nagyon ír senki semmit de ezek szerint elbukott sőt az oroszok támadnak.Illetve lehetőség nyílik Bahkmut támadására északi irányból is.

A csata maga nem kulcsfontosságú a háború kimenetelét illetően ennek inkább a két fél propagandájához és a harci morálhoz van köze. Mert nem passzol a kép sem az ukránok sem az azt támogató nyugati országok propagandájába hogy valami amit egy évig sikeresen védtek elvesztenek. Ezért csinálnak a muszkák is nagy dáridót belőle az orosz oldalakon.

2023. jan. 11. 18:11
 8/44 anonim ***** válasza:
16%

"#4: De legalább elismered, hogy az egy ukrán város. Szólhatnál az oroszoknak is, mert nem nagyon akarnak tudomást venni róla."

Putyin is tudja. Amerika anno atomot dobott le 2 városra, megkérdezte előtte a japánokat, hogy kértek e atomot? Bár akkor nem is ismerték az atomot, ma ismerik.

Az ukránok is követtek el bűnöket már, ők is megtehették, igaz, ők nem támadták meg az oroszokat., de ők is bűnösök. Én szurkolok az oroszoknak, az igazság részben nekik kedvez, előre.

2023. jan. 11. 18:21
 9/44 anonim ***** válasza:
72%

Kell a ruszkiknak ez a városka, mert a sóbányába akarják levinni a cuccaikat, mert ott nem tudják szétlőni az ukránok.

Mert a balhere ruszkik légierő nélküli ország légterét nem képesek uralni 🤣

2023. jan. 11. 19:12
 10/44 anonim ***** válasza:
16%

9.

Na, de az ukrán csodatechnika, az aztán - aminek nagyrésze még a ruszkiktól van - hujujj! Ha ukrán vezeti, akkor akár 1 darab első világháborús gépecskével is 5-10 modern vadászrepülő leszedhető, hiszen az ukrán katona 10x múlja felül az oroszokat.

2023. jan. 11. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!