Szerintetek el fog esni Soledar?

"Mekkora gechi ez az ukrajna hogy NATO tag akar lenni. Nem is értem miért! Nyílván te se!
Hiszen ilyen kellemes, békés szomszédokkal a picshájukban igazán remek az életük!"
De Japán meg volt akkora gheci, hogy rájuk már le lehetett dobni atomot?
"Oroszországot nem a NATO tagság zavarta. Ha a NATO-tagság zavarná Oroszországot, akkor a balti államokat anno miért nem rohanta le? A terület kell neki. A Fekete-tenger és a Donbasz vidéke ásványkincsekben gazdag, az kell Oroszországnak. Ennyi az oka a háborúnak."
Azt te mondod meg, hogy Oroszországnak mi is a legnagyobb bajuk? Amúgy meg azt is te mondod meg, hogy Japánra miért hullott az atom?

Te veled nem lehet beszélni. Fújod a mantráidat, japánozol.

"#31
Te veled nem lehet beszélni. Fújod a mantráidat, japánozol."
Miért, veled lehet beszélni? Azt fújjátok, hogyha az USA csinál valami szörnyűséget, akkor az ezért meg azért oké, de ha Putyin csak fenyegetőzik, akkor ő mekkora rohadék már.
Az USA a világ első számú terrorista országa de mégis ennyi ruszkifóbiás amerikamániás van a világon. De én beszélek hülyeségeket. xDDD

A Nyugatnak is kell persze. Meg az EU-nak kellene az éléskamra. Elég nagy baj lenne, ha a kajában is az oroszoktól függenénk.
Akkor felteszek neked egy kérdést: Amerika hányszor bántotta Magyarországot, és Oroszország hányszor tette ugyanezt? Meg is válaszolom: az oroszok 1848, 1920, 1944 és 1956 során négy alkalommal is keményen belerúgtak a magyarságba. Az amerikaiak csak egyszer 1944-ben, de ha nem üzenünk nekik hadat, egy deka jenki bomba se hullik le Magyarországra. Verstehen?

21.
Semmi gond nem lenne ezzel sem, de cincoghatsz te, én, a harmadik itt akármit, nem fog változni az a tény, hogy amíg az amcsi tervekben szerepel, hogy rakéta és támaszpont épüljön ott, addig az oroszok nem fogják feladni. És ezzel csak mindenki más jár rosszul.
Engem nem zavar, két unszimpatikus nemzet írtja egymást.
Érdekes módon a világon zajló többi jelenlegi háború senkit nem érdekel. Vajon csak nem azért, mert "az nincs a tévébe"? Sajnos de. A proli "lássa a tévébe" és onnantól ez a téma, illetve a tévé által előadott álláspont képviselete.

"Akkor felteszek neked egy kérdést: Amerika hányszor bántotta Magyarországot, és Oroszország hányszor tette ugyanezt? Meg is válaszolom: az oroszok 1848, 1920, 1944 és 1956 során négy alkalommal is keményen belerúgtak a magyarságba. Az amerikaiak csak egyszer 1944-ben, de ha nem üzenünk nekik hadat, egy deka jenki bomba se hullik le Magyarországra. Verstehen?"
Akkor én is felteszek neked egy kérdést, oké? Akkor nem baj, ha Amerika bánt valakinek, csak minket ne bántson? De amúgy az USA lehet terrorista állam, csak ne minket öljenek meg, vagy kínozzanak meg, vagy erőszakoljanak meg. Igazam van?
Igazi libernyák logika: Mindenkit lehet ölni, csak minket ne öljenek!
Ez aztán a szép életszemlélet, ha a másikat megölöd, az nekem nem baj, mert nem engem öltél meg, hanem őt. Hát akkor ez a logika?
Libernyák logika level 10/11.

A liberálisok felől az USA vezetői kezéhez bármennyi vér tapadhat, de ha nem magyarok a civil áldozatok, meg nem Magyarországon zajlanak az események hanem jó távol Magyarországtól, akkor ők magasról leszarják ezt az egészet.
Ilyen a libernyák logika, ölhetsz te bárkit, ha nekem nincs bántódásom, akkor felőlem csinálhatod.

[[Érdekes módon a világon zajló többi jelenlegi háború senkit nem érdekel. Vajon csak nem azért, mert "az nincs a tévébe"? Sajnos de. A proli "lássa a tévébe" és onnantól ez a téma, illetve a tévé által előadott álláspont képviselete.]]
Tökéletesen igazad van. A nyugati liberálisok csak annyit képesek, hogy hát a gonosz oroszok megtámadtak egy SZUVERÉN ORSZÁGOT, hát a kegyetlen tömeggyilkos PUTYIN A GONOSZ EMBER!
A világ többi áldozatát leszarják a liberálisok, ha nem a Putyin vezetése alatt mennek a gyilkosságok és jó távol tőlünk, akkor nyugodtan meghalhat akárki, az őket nem érdekli. De ha mellettünk megy a háború, és a csapból is ez folyik már vagy 1 éve, akkor PUTYIN A TERRORISTA!!!!!
Nevetséges. Ilyen a nyugati liberalizmus.
Az USA meg akkor támogat valakit, ha az neki előnyös, ilyen az USA, egy aljas ország.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!