Ha az oroszok még a Krímet sem tudják tartani és onnan is kivonulnak, az mekkora ciki lesz nekik a világ előtt?
10# Talán nézd meg a tényeket, hogy oroszország sorra menekül mindenhonnan, az ukránok egyre több és jobb felszereléseket kapnak, valamint a tényeket hogy az orosz haditechnika a szeméttelepről és az irániaktól származik mert sajátjuk már nincs.
Ráadásul putyin könyörög tárgyalásért, őt súlytják szankciók és ő égeti a gázt mert a kutya nem veszi meg tőle. Senki nem áll mellé a világ országai közül se kb.
Putyin nem vonulhat vissza, mert abba belebukna. Ha rajta múlik, akkor az összes oroszt megöleti akár, de hibát nem fog beismerni.
Kivonulás csak akkor lehet, ha Putyint leveszik a sakktábláról, pl. valaki az oroszoknál kézbe veszi a dolgokat.
De hát tudják tartani a harcvonalat, a front alig mozdul már jó ideje.
Aztán gyanús nekem az a patriot rakéta, azt sejtem, azt azért adták, hogy ne tudjanak a ruszkik Kijevre atomcsapást mérni, ha nagyon nyomulnának az ukránok, de sajnos más városaik is vannak, meg van az oroszoknak éppen elég nukleáris cuccuk, szerintem lehet, hogy a Krímért bevetnék azokat is.
Remélem tévedek, de van egy ilyen érzésem.
A front az mennyit változott ? Az Ukrán Hadsereg átkelt-e Herszonnál ? Vagy Luhanszk megyébe is betörtek, és Szeverodonyecket ostromolják ? És Bahmut - Artyemovszknál is ki ver kit ?
Neked mi a célod azzal, hogy minden létező, szándékosan túlzó jelzővel lehúzod az oroszokat ?
Ez a cikk is tízezer sebből vérzik, mégis megírták, jóváhagyták, és mehetett is ki az oldalra. És még mennyi ilyen cikket hozhatnék.
A ti álláspontotokat fújó bárkit felmagasztalnak az egekig, aki meg a mást ír, lehet bárki, bankár, vagy tábornok, kerestek valamit, hogy beléköthessetek, vagy ha nem találtok kényes dolgot a múltjában, akkor szimplán marad a lehülyézés.
Az átlag-ukrán párti az micsoda, szellemi toprongy ?
Hűű, úgy látom a szövegértés neked sem az erősséged. Valami trendet vélek itt felfedezni.
Nem az a gond, hogy ki írta az eredeti véleménycikket, hanem hogy a Dzsonszi nevű szellemi óriás kollégád/elvtársad/alaccountod azzal próbálta diszkreditálni a kérdező által linkelt cikket, hogy bezzeg 12 órával előtte még pont az ellenkezőjét írták, milyen szavahihetősége van egy ilyen médiumnak. (Megjegyzem az Index is az oroszellenességgel nehezen vádolható NER-es médiabirodalom része.) Közben meg ha egyáltalán rákattintott volna a saját linkjére láthatta volna, hogy csak egy harmadik féltől származó cikket szemléztek - elég kritikusan.
Szóval csak ebben a topicban eddig van 2/2 kremlpárti aktivista alapvető szövegértési és logikai hiányosságokkal. Én asszem már csak egy kávét kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!