Mit gondolt az LMBTQ-mozgalom a világ legfiatalabb transz modelljének esetéről?
"Noella McMaher a világ legfiatalabb „transznemű” modellje, azonban senki ne gondolja komolyan, hogy a gyermekbántalmazás akár egy percig is felmerült volna, pedig ekkora dicsfény és népszerűség még egy egészséges 10 éves esetében is komoly problémákat vethet fel."
"Az egész a gyerek két és fél éves korában kezdődött, amikor valaki azt merészelte neki mondani, hogy „de aranyos kisfiú”, erre ő visszavágott, hogy „nem vagyok fiú, lány vagyok!”. Innentől kezdve nem volt megállás, amihez elsősorban szükség volt egy dilis anyára is. Szülei ugyanis genderklinikára cipelték, ahol gyermekük továbbra is kitartott álláspontja mellett."
"Amikor Noella két és fél éves korában elindult az őrület, majd genderklinikára hurcolták őt, egyetlen ember volt, aki az egészet ellenezte, történetesen Noella biológiai apja, Timothy McCord. Tőle rövid úton meg is szabadultak, így a genderklinikás incidenst követően eltiltották gyermekétől, nyilván az ott praktizálók javaslatára. Ő egyébként egy chicagói természettudós, aki évek óta nem látta gyermekét, valamint azon a véleményen van, hogy ilyen életkorban egy ember nem lehet „transznemű”, csak szülői nyomásra.
Amikor pedig azt mondjuk, hogy „szülei” támogatják Noellát, valójában azóta már „transz férfi” anyját értjük, Dee McMahert és „feleségét”, a 32 éves Ray McMahert, aki biológiailag nő, de „nem binárisként” azonosítja magát."
#2 Nem tudom már pontosan mi volt annak a videónak a címe, sajnos.
Én nem ezt láttam, de ez is ugyanerről szól.
Most ez vagy ugyanez az eset, csak máshol is elmesélve, vagy egy másik hasonló.De ha ilyen sok van, az még borzasztóbb...Kommenteket is érdemes olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!