Miért csinálhatja ezt ez a srác?
Figyelt kérdés
Most akadtam rá egy amerikai 20 éves srácra a Tiktokon,aki amúgy szinte a Twitteren is,meg minden helyen leközöl napi 10 videót/írást,hogy a Republikánusok meg Trump milyen rosszak,a Demokraták meg milyen jók.Na most,én nem vagyok Trump párti,ezt leszögezem,de az teljesen biztos,hogy ennek a srácnak csak a szájába van adva a szöveg,és nem azt mondja,amit gondol.Szóval a kérdésem az,hogy miért csinálja?Vagy ki pénzeli,és mennyit kaphat ezért?
Itt van egy videója: [link]
De megnézhetitek az egész csatornáját,végig ez van rajta,meg a Twitterén is
2022. dec. 28. 21:05
2/18 A kérdező kommentje:
1:Nem az
2022. dec. 28. 21:14
3/18 anonim válasza:
Milyen primitív kérdés ez? Azért csinálja, mert elmondhatja a véleményét. Mért ne tenné?
4/18 A kérdező kommentje:
3:Ezt remélem nem gondolod komolyan
2022. dec. 28. 21:17
5/18 anonim válasza:
4 - Hogy elmondhatja a véleményét? De.
6/18 A kérdező kommentje:
5:Azért csinál napi 20 bejegyzést?És azért mondja ilyen monotonon?Ugyan már!
2022. dec. 28. 21:20
7/18 anonim válasza:
6 - Jó, nem tudom tovább titkolni, a cionista kőművesgyíkemberek pénzelik a háttérhatalmak gazdasági eredményétől függően.
8/18 A kérdező kommentje:
7:Nagyon vicces volt
2022. dec. 28. 21:23
9/18 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Vannak ilyenek. Ingyen csinálja.
10/18 A kérdező kommentje:
9:Na azt nem hiszem.Amilyen monotonon mondja,biztos a szájába van adva
2022. dec. 28. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!