Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálhatja a srác?
Van egy srác akinek bevallottam 5 év után, hogy bejön. Váltig állította, hogy nem ismer és képet akart. ( Ismer személyesen mivel sokáig egy suliba jártunk valamint osztályba is). Eltelt kb. egy hónap és posztoltam a storymba pár dolgot mindig megnézte. Tegnapelőtt posztoltam magamról egy képet azt nem nézte meg majd felraktam tegnap megint azt már megnézte ő volt az első. Nem írt PEDIG ő akart képet. Oké be tudtam annak hogy nem akar tőlem valószínűleg semmit.
De miért nem törölt akkor ki (?) vagy tiltott le (?) ma is felraktam egy storyt azt még nem nézte meg. Fogalmam sincs, hogy megfogja e. Vehetem annak, hogy nem jövök be neki (?) mert tényleg nem tudok rajta ki igazodni. Oke nem jövök be neki, de akkor ha nem akar megbántani vagy ilyesmi simán törölhetet is volna, hogy leessen nekem is.
Már ne haragudj, de miért törölnék valakit attól, hogy nem feltétlenül jön be/nem akarok tőle semmit?
Ennyi erővel csak rokonok és partner jelöltek lennének az ismerőseim...
Bennem inkább az merült fel kérdésként, hogy mégis mi a f*szra vártál 5 évig? Lehet, csak én vagyok így, de ha nekem bejön valaki, akkor próbálok nyitni felé, hogy lássam, van-e esélyem nála.
Egyébként valószínűleg semmit nem érez irántad, ha azt se tudta először, hogy ki vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!