Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinàlhatja ezt a srác?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinàlhatja ezt a srác?

Figyelt kérdés
Egy fiu baratommal ilyen “alkalmi” viszonyban vagyunk, tehát semmi elkotelezodes. (Csak bizonyos dolgok és nem koszonom nem vagyok r*b@nc, ez az ilyen első dolog nekem is meg neki is) regen o nagy csajozos volt de mostmar tenyleg csak én vagyok neki. A napokban elhivtam egy helyre ahol ott volt 1 baratom is, tehát nem kettesben lettünk volna. És belement és nagyon jól el volt és így úgymond megismerte egy közeli barátomat. És nem zavarta,beszelgetett és tokre el volt. Nyilván utána sétáltunk kettesben de alapvetően tudta h nem ketten leszünk és nem lesz “az”. A kerdesem h egy fiu aki csak sz*xelni akar az hajlando lenne ilyen könnyen megismerkedni a barataimmal? Nem volt neki belőle semmi olyan haszna. Majd mikor sétáltunk így mondta h “nezd meg mit tettel velem” és így mutat magára ilyen aranyosan mintha zavarba lett volna. Teljesen megborotvalkozott csinosan felöltözött. Majd amikor sétáltunk belekaroltam mire elmosolyodott majd csokoloztunk aztán osszekulcsolta a kezeinket és berakta a zsebebe(ahogy addig is volt) szerintetek ez miert van?
2020. dec. 24. 22:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te is tudod. Mert megszeretett.
2020. dec. 24. 23:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Mármint h érted h megszeretett?
2020. dec. 25. 00:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy elkezdtél tetszeni neki
2020. dec. 25. 00:39
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Dehogy szerette meg :D Jézusom, ne legyetek már olyan naivak, mint egy ovis kislány. A kérdező viszont belezúgott a pasiba. Tudod, nem az a baj, hogy "rib+nc vagy" - nem vagy az. Az viszont gond, hogy nem vagy alkalmas az ilyen kapcsolatra, mert lám, belezúgtál a szexpajtidba, mint vakló a szakadékba.
2020. dec. 25. 01:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Miert zúgtam volna bele???? O keres engem egy csomó ideje meg ilyeneket csinál. 18 évesek vagyunk egyébként. Én pl egyértelműen nem mennék el megismerni a haverjait ha csak “azt” akarnám tole
2020. dec. 25. 02:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te nagyon naiv vagy! Tudod mennyi olyan van, hogy barátok megismerése, sőt a családé is, aztán lényegében szexen kívül semmi sincs? Amúgy ő régen nagy csajozós volt, de leállt, veled alkalmiban van. Rakd már össze a képet!
2020. dec. 25. 11:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok naiv xd csak furcsa a viselkedése mert eddig sokkal távolságtartóbb volt most meg folyamatosan közeledik...például amikor ott voltunk akkor is ilyen birtokloan a lábamra tette a kezet. Meg ja. Kezd mashogy viselkedni, ezért írtam ki ezt a kérdést.
2020. dec. 25. 12:47
 8/13 anonim ***** válasza:
22%
Dehogynem vagy naív!
2020. dec. 25. 13:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor haragudj a világra és legyél ilyen negatív xd tinikrol beszelunk és nem felnőtt férfiakról akik tudatosan csinalnak ilyeneket
2020. dec. 25. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Nos, pont a tini fiúk azok leginkább, akik össte-vissza d..ak. Te azzal áltatod magad hogy valami "jeleket" látsz a viselkedésébe, hogy beléd szeretetett. Pedig nem. Nagyon nem.
2020. dec. 25. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!