Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálhatja a srác?
Van egy 10.es fiú akivel úgy ismerkedtem meg hogy mikor elkezdődött az iskola mindig nézett engem és mosolygott rám ez kb októbertől november elejéig így volt! Aztán nem tudom hogy de megtudta a nevem és bejelölt engem Facebookon. Utána pár napra rá én írtam rá. Aztán eltelt 2 hét és ő írt rám. 2 napig folyamatosan beszélgettünk neten
Rám írt hogy jóreggelt stb. Viszont suliba nem beszélgettünk viszont köszönő viszonyba lettünk. Gondoltam felvetem neki azt hogy esetleg suliba oda jöhetne beszélgetni hozzám... Azt mondta hogy oda jön másnap de nem jött és megkérdeztem hogy miért.. Erre azt válaszolta hogy mert tömegbe voltam és nem akart oda pofátlankodni. Utána másnap direkt egyedül álltam meg és csak annyit csinált hogy beállt elém a falhoz és rám mosolygott aztán elkezdett telefonozni. Na én hagytam ezt az egészet. Mindig megnézi ki aza fiú akivel beszélgetek iskolába. Volt egyszer vele egy közös összevont órám és pont elé ültem viszont barátnőm mondta hogy egész végig nézett engem és mosolygott :) aztán gondoltam 2 hét után ráirok megint és rá kérdezek hogy akkor oda jön e beszégetni.. Megnézte de erre már nem válaszolt! Viszont másnap folyamatosan engem nézett suliba és mosolyog rám. Karácsonykor annyit írtam neki hogy Kellemes ünnepeket és azt azóta megse nézte! Viszont suliba folyamatosan szemezünk. Volt hogy megkérdeztem hogy oda mer e jönni hozzám és azt válaszolta hogy hogyne merne. De azóta se jött oda! Azt hozzá tenném hogy ő leírta hogy tetszek neki! De így már teljesen összezavart a srác. Folyton néz és mosolyog de neten megse nézte azt amit utoljára írtam! Valaki tudja hogy most mi lehet a helyzet?
L
Nem tud kommunikálni és félénk.
Sajnos ez a "kommunikációs hiány" egy világbetegség.
Utoljára megse nézte amit írtam. Ha rá írnék akkor nem venné "zaklatásnak?"
Meg hogy ha félénk akkor miért írta hogy simán oda jönne hozzám? 😅
De egyébként köszönöm szépen nagyon a válaszokat!!
De eddig még visszairt meg volt hogy ő is írt rám. Csak miután megkérdeztem hogy oda jön e azóta semmi
De rendben oda megyek hozzá 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!