Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért csinálhatja...

Szerintetek miért csinálhatja a srác?

Figyelt kérdés

munkatársak vagyunk már több mint 4 hónapja szerencsére ritkán kerültünk egy műszakba mert folyton csak a vita volt, de mostanában nagyon sokszor tesznek minket egy műszakba aminek általában mindig vita a vége.

Mostanában állandóan próbál felvágni azzal hogy a családja mennyire gazdag, azzal is dicsekszik hogy mekkora a mérete bár szerintem hazudik hogy 25 cm lenne neki, meg mutogatja azt hogy milyen cicababákkal beszélget, de másnak nem mesél ilyeneket csak engem szórakoztat a sok hülyeségével, meg kb egyfolytában néz mikor együtt dolgozunk, régebben kb állandóan ölelgetett csak amióta gyakran vagyunk egy műszakban a sok vita után már nem jön olyan gyakran közel. nem tudom eldönteni hogy akarna valamit vagy csak egy kis játéknak fogja fel az egészet.

2014. okt. 26. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Akar dugni
2014. okt. 26. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
fogyatékos
2014. okt. 26. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha olyan hú de gazdagok biztos hogy műszakban dolgozna? Nem valami rokon által valami extra helyen? (vagy milyen típusú munka?)

Lehet csak kamu amiket mond!

2014. okt. 26. 19:05
 4/4 A kérdező kommentje:

gyári meló amugy. és a srác 29 éves

meg folyton azzal vág fel hogy a tesója milyen helyen lakik és megnéztem neten a helyet és csak ott dolgozik a tesója és mikor megemlitettem neki ezt akkor meg azzal jött csak irigy vagyok rá én is, meg hogy jobb ha nem is tudom milyen helyen lakik

2014. okt. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!