Szerintetek miért csinálhatja a srác?
munkatársak vagyunk már több mint 4 hónapja szerencsére ritkán kerültünk egy műszakba mert folyton csak a vita volt, de mostanában nagyon sokszor tesznek minket egy műszakba aminek általában mindig vita a vége.
Mostanában állandóan próbál felvágni azzal hogy a családja mennyire gazdag, azzal is dicsekszik hogy mekkora a mérete bár szerintem hazudik hogy 25 cm lenne neki, meg mutogatja azt hogy milyen cicababákkal beszélget, de másnak nem mesél ilyeneket csak engem szórakoztat a sok hülyeségével, meg kb egyfolytában néz mikor együtt dolgozunk, régebben kb állandóan ölelgetett csak amióta gyakran vagyunk egy műszakban a sok vita után már nem jön olyan gyakran közel. nem tudom eldönteni hogy akarna valamit vagy csak egy kis játéknak fogja fel az egészet.
Ha olyan hú de gazdagok biztos hogy műszakban dolgozna? Nem valami rokon által valami extra helyen? (vagy milyen típusú munka?)
Lehet csak kamu amiket mond!
gyári meló amugy. és a srác 29 éves
meg folyton azzal vág fel hogy a tesója milyen helyen lakik és megnéztem neten a helyet és csak ott dolgozik a tesója és mikor megemlitettem neki ezt akkor meg azzal jött csak irigy vagyok rá én is, meg hogy jobb ha nem is tudom milyen helyen lakik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!