Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja vajon ezt a srác?
Az osztálytársamon sokszor észreveszem, hogy néz, aztán amint rápillantok, arrébkapja a tekintetét.
Én is nézek másokat persze, de akkor nem fordítom el rögtön a tekintetem, ha létrejön a szemkontaktus.
De folyosón meg csomószor van, hogy kerül, vagy ma is például a fiú wcből jött kifelé, meglátta a folyosón jövök, feléje, és visszafordult, és nem is nézett rám, hanem befelé nézett a mosdóba... pedig nem beszélgetett ott senkivel, nem volt ott senki (nyitva van mindig a fiúmosdó ajtaja ezen a szinten :DD) úgy érzem néha utál... máskor meg
máskor meg szívesen segít: pl. nyáron egy vizsgám előtt írtam neki egy levelet hogy ő mit kapott vizsgán (elsősegély vizsga) miket nézzek át mit tanuljak meg ami BIZTOSAN lesz a vizsgán és tök jól leírta (hosszan) hogy őneki anno mit kellett elmondania, stb. meg hogy miket ajánl hogy átnézzek mert nagy valószínűséggel lesz vizsgán.
miért fordítja el csomószor a fejét ha ránézek, nem tudom :S
nem beszélgetek vele, suliban max annyit: nem tudod mikor írunk töriből? stb szal ilyen nagyon röviden. ő is, én is tanulós típus vagyok - lehet azért nem beszél velem annyit mer a haverjai nem tanulósak és nem akarja hogy a haverjai cikizzék? vagy nem tudok már mire gondolni.
Az a srác olyan lehet, mint én. :)
Akkor magamból kiindulva bejössz neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!