Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálhatja ezt? Mi baja?
Te érted ezt el, a viselkedéseddel, hogy így bánik veled.
Teljesen természetes. Azok után hogy téged dobott egy másik csaj miatt, még utána hagytad, hogy rád másszon... No comment.
Szerintem arrol már lecsusztál!Mert egy olyan lányt akivel így beszél és bár mikor megy/ment megkaphat azt nem is fogják becsülni!!!!Azt ne várd,hogy szerelmet fog vallani!!Csak azért beszél másoknak róllad gondolom akkor lehord,mert azthiszi a primitiv f*sz,hogy ez nagymenő dolog!!!Hány éves ez az ember és te?Biztosan gyerekek vagytok még!!
Én tuti leszarnám és összejönnékmással is,ha tölle elakarna válsztani akkor ugy kezdeném a kapcsolatot,hogy az a srác tisztába legyen vele,hogy elmondanám a storyt és a zaklatásait is!!Pasizbe!!!Elfelejted!pá
Próbálok mással lenni, de nagyon nehéz, válogatós vagyok. :D És igazából még ő érdekel. :S De próbálom elfelejteni.
És azt sem értem, hogy pl. miért hívott fel 1-2 hete részegen, hogy menjek el hozzá, mert velem akar lenni? :S Meg ilyeneket csinál... áááhh. :S Egyébként ő 24, én 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!