Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálhatja ezt?
Van egy srác,akit kb. 2 hónapja ismertem meg. Azóta 2x sikerült is találkoznunk. (Azt meg kell hogy mondjam,mindketten Londonban élünk,csak én az egyik részén,ő a másikon)
Lehet tolakodásnak veszi,de néha napján megkérdezem tőle,mikor tudnánk-e találkozni. Sokszor az a válasz hogy nem,mert elfoglalt lesz. Az esetek többségében a barátaival van. Ez rendben is van,csak az zavar hogy rám is szánhatna időt. MSN-en nagyon sokat beszélgetünk,nagyon jó barátok vagyunk,de úgy látszik nem annyira,hogy egy kis időt eltöltsünk egymással. A találkozások is nagyon jókra sikeredtek. Meg amikor szomorú,mindenképpen megpróbálom felvidítani,sokszor sikerül is,de ha pl. én vagyok szomorú akkor csak néz,nem mond semmit.
Nem értem,miért csinálja ezt velem...
Első válaszolónak:
Nem zúgtam bele,csak ő nekem az első barátom,aki tud segíteni eligazodni ebben a nagy városban,így hát persze hogy sokat jelent nekem.
Második:
Nekem is eszembejutott ez a rákérdezés,csak nem tudom hogy essek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!