2025-ig 1 milliárd ember marad életben, ha a világ vezetőin múlik?
Van egy egyiptomi tudós, Dr. Maya Sobhy, akiről szinte semmit sem lehet találni interneten, főleg nem angol tartalmakat. Még 2011-ben nyilatkozta azt, hogy folyamatosan elakarják hallgattatni őt a Great Reset-el kapcsolatban. Azt nyilatkozta, hogy 2020 és 2025 között akarják véghez vinni a világ vezetői, addig nem kezdik el a folyamatot, míg 1 milliárd emberre nem csökken a népesség. Belegondoltok pont 2020 óta van az, hogy folyamatosan van valami, gondolok itt a pl. a COVID-ra, háborús feszültségekre, gazdasági hanyatlásokra.
Lehet a COVID végül csak az oltások miatt lett ennyire felfuttatva? Én magam is beoltattam magam 2-szer még az elején, nem lepődnék meg ha pár éven belül az oltottak egyszer csak mind összeesnének... Hivatalos statisztika alapján a 8 milliárd emberből már 5.6 milliárd beoltatta magát. Ha 2025-ig még bedobnak pár variánst össze is jöhet a 7 milliárd beoltott ember, hogy a végére tényleg csak kb. 1 milliárd maradjon.
Dr. Maya Sobhy 2011-es esetét még inkább gyanússá teszi az a tény, hogy amellett hogy szinte semmit sem lehet találni róla neten még el is tűnt a nyilatkozata után. Azóta sem találták meg, pedig jó párszor nyilatkozta, hogy elakarják hallgattatni, csak senki nem foglalkozott vele.
"Akkor szedd össze magad kishaver, mert hivatalos források vannak a kérdés alatt"
Források, de mire is?
Hogy létezik egy olyan tervezet, hogy great reset? Igen.
Hogy valaki épp azon dolgozik hogy globális népirtást végezzen és eltörölje a magántulajdont? Nem.
@24 lehet hogy neked is megrothadt a fél agyad a vírustól. Oltás nélkül gyakran előforduló szimptóma, ezért is érdemes oltatni.
:D
25
hogy rothadhat meg az ami nincs? xD
"Mégis oltott vagy, látszik"
Sosem mondtam, hogy ne kaptam volna oltást. Mit hazudozol?
"Pont azok hangzanak el a videókban, amikre te azt mondod, hogy nem"
Hol? A linkelt EU konferencián, ahol csak arról van szó, hogy tartanak egy csúcstalálkozót a great reset ötletével kapcsolatban? Nem pedig a meséisről, hogy ez valami folyamatban lévő nagy terv. Vagy a maláj miniszterelnök 2015-ös beszédében, ami még csak nem is a great resetről szól?
Tehát lényegében ezzel kapcsolatban is csak hazudtál.
"Aki oltott, semmit sem fog fel a videókból."
Akkor ez ilyen intelligens oltás volt? Aki megkapta, arra nem hatnak a baromságok. De szép világ is lenne...
"Aki oltott, semmit sem fog fel a videókbó"
Épp ellenkezőleg. Aki használja is az eszét (vagyis jellemzően azok, akik oltattak is), azok nem gyártanak meséket a linkelt videók köré, hogy igazolják a konteóikat. Másrészt értelmes emberek eleve nem nyelnek be agyatlanul bármit, csak mert egy politikus azt mondja. Remélhetőleg még valami kiskamasz vagy, ez esetben még jó eséllyel kinövöd ezt a naivitásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!