Ha program helyett megint azon lesz a hangsúly, hogy ki kivel szeret ágyba bújni meg milyen fajúnak érzi magát, akkor szerintem csúnyán el fognak hasalni, mint Olaszországban történt legutóbb meg Svádországban.
Én elhiszem hogy mondjuk hegeszteni, vagy ökröt terelni jobban tudtok mint én, de a tudás nem itt kezdődik. Lehet ezzel akkor újat mondtam, elnézést. Az meg baromira nem izgat 20 hogy "halál-f#sza-után-két-kilóméterrel" milyen tájszólást beszéltek.
2022. nov. 5. 16:03
22/45 A kérdező kommentje:
"Én elhiszem hogy mondjuk hegeszteni, vagy ökröt terelni jobban tudtok mint én"
Vagy kikapcsolni nálad az áramot, amikor a diplomás éhbéredből már arra sem futja :D.
Ökröt amúgy már senki nem terelget, mert kb. annyira megfogyott a számuk, mint a szürkemarhának és senki nem tenyészti. De te elmehetnél egynek, mert kb. annyi eszed van, hogy kocsit húzz.
2022. nov. 5. 17:04
23/45 anonim válasza:
Oké, álmodozz nyugodtan tovább. Persze, a világ arról ismert hogy a diplomásoknál nincs áram.
2022. nov. 5. 18:24
24/45 A kérdező kommentje:
Hát, ha humánökológia, andragógia meg filozófia szintű semmi piaci tudást nem nyújtó karokon végeztél, akkor találkozni fogsz ezzel a problémával, hacsak apuci nem millomos és élhetsz a nyakán szidva a nem diplomásokat, akik rendes munkát végeznek.
2022. nov. 5. 19:01
25/45 anonim válasza:
Nem "büfészakon" végeztem, mondjuk az ilyen "rendes melósoknak" úgyis szinte minden diploma annak minősül, az élet iskolájában ti többet tanultatok. Lelövök egy poént, az a rendes munka pont arra való, hogy a fölötted lévők mindennapi munkavégzését minél jobban megkönnyítsd. Ez egy keserű pirula, de sajna így van.
2022. nov. 5. 19:11
26/45 anonim válasza:
Mondjuk az ilyen "rendes munkát végzők" ott vannak tévedésben, hogy attól, hogy valakinek diplomája van, az nem az jelenti, hogy nem boldogul olyan eszközökkel amiknek nyele van és dolgozni kell velük, hanem azt, hogy nincsenek rászorulva, hogy ilyennel dolgozzanak.
És az "igazi munkát végzők" nekik mondják, hogy "igen főnök", "értettem főnök". 🤣
2022. nov. 5. 19:44
27/45 anonim válasza:
Menj már szabadságra diplomás. Nagyon irritáló az okoskodásod. Ja, és dobd a cserépkályhádba a diplomádat! De ki is törölheted vele.
2022. nov. 6. 12:22
28/45 anonim válasza:
Nem parasztházban lakok, hogy cserépkályhával fűtsek. Nyugodtan ülj bele a kapád nyelébe ha nem tetszik.
2022. nov. 7. 07:47
29/45 anonim válasza:
28. Te pedig nyald le a kapa nyelét utána.
2022. nov. 8. 09:58
30/45 A kérdező kommentje:
25; nekem két diplomám is van pubi, egy alapszakos és egy mester. Úgyhogy tudom miről beszélek, amikor azt mondom, hogy tökhülyék is megkapják simán, mert láttam a szakon. Én amit most csinálok annak csak a töredékét szedtem fel a főiskolán, gyaorlatilag semmire nem jó a diploma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!