Az LMBTQ miért ajánl pubertásblokkolókat kiskorúaknak? Normális ez?
Ajánlás:
"Még nagyon fiatal vagy? És még nem vagy a pubertás korban? Akkor szedhetsz pubertásblokkolókat … Így több időd lesz gondolkodni. És nyugodtan felteheted magadnak a kérdést: melyik test illik hozzám."
Itt a gyikon a biszexualitás kategóriában a napokban írt ki egy kérdést egy általános iskolás kislány, aki biszexnek hiszi magát. Sok agyatlan agymosott meg még bíztatta is. Szerencsétlen kislány azt sem tudja, merre van az előre, de a biszexualitására már büszke.
A gyerekek, tinik túl vannak szexualizálva, és felőlem mondhatja bármilyen lmbtq propaganda, hogy lehetsz bárki, meg love is love, az egész egy pszichológiai, identitásbeli, mentálisan retardárt generációt fog eredményezni. Felnőtt nő vagyok, túl 30-on, de komolyan agyfagyást kapok a sok lmbtq-s dologtól. Az lmbtq az durván identitásmanipuláció, egyféle abúzus. Az pedig iszonyatos, hogy elvileg felnőtt emberek is örömmel abuzálják mentálisan az lmbtq által a gyerekeket, tiniket.
"pánszexuális nembinárisként mutatkozott be"
Én csak azért nem írtam volna erre semmit, mert egy mukkot sem értettem volna abból, hogy ő most kicsoda-micsoda valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!