Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ miért ajánl pubertásb...

Az LMBTQ miért ajánl pubertásblokkolókat kiskorúaknak? Normális ez?

Figyelt kérdés

[link]

Ajánlás:

"Még nagyon fiatal vagy? És még nem vagy a pubertás korban? Akkor szedhetsz pubertásblokkolókat … Így több időd lesz gondolkodni. És nyugodtan felteheted magadnak a kérdést: melyik test illik hozzám."

2022. okt. 16. 21:04
A kérdező szavazást indított:
Igen, egy kiskorú szedjen pubertásblokkolót, ha nem biztos a nemében
Nem normális egy kiskorú fejlődésébe gyógyszerekkel belenyúlni
Nem normális egy kiskorút ilyen témákkal traktálni, gyógyszert meg pláne ne szedjen mellé
30 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy normális, ahogyan az LMBTQ-lobbi törekvései általában nem azok.
2022. okt. 16. 21:10
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Vasárnap este jár túlórakrumpli?
2022. okt. 16. 21:12
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
Hányinger 🤮🤮🤮
2022. okt. 16. 21:31
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Sosem értettem, miért is akarna akárki is önszántából kormánypárti szemetet olvasni, ha csak nem arról van szó, hogy valóban annyira ostoba, hogy elhiszi, amiket ezek az oldalak írnak.
2022. okt. 16. 21:38
 5/16 anonim ***** válasza:
35%
Igazából azt mondja a lobbi, hogy ennek semmi negatív hatása nincs, ha abbahagyod, megtörténik a pubertás. Na most, ezt én képtelenségnek tartom, és állítólag már vannak rá bizonyítékok, hogy nem igaz. Mindenesetre a gyógyszercégek sok pénzzel támogathatják az LMBTQ-t.
2022. okt. 16. 21:49
 6/16 anonim ***** válasza:
24%

Itt a gyikon a biszexualitás kategóriában a napokban írt ki egy kérdést egy általános iskolás kislány, aki biszexnek hiszi magát. Sok agyatlan agymosott meg még bíztatta is. Szerencsétlen kislány azt sem tudja, merre van az előre, de a biszexualitására már büszke.

A gyerekek, tinik túl vannak szexualizálva, és felőlem mondhatja bármilyen lmbtq propaganda, hogy lehetsz bárki, meg love is love, az egész egy pszichológiai, identitásbeli, mentálisan retardárt generációt fog eredményezni. Felnőtt nő vagyok, túl 30-on, de komolyan agyfagyást kapok a sok lmbtq-s dologtól. Az lmbtq az durván identitásmanipuláció, egyféle abúzus. Az pedig iszonyatos, hogy elvileg felnőtt emberek is örömmel abuzálják mentálisan az lmbtq által a gyerekeket, tiniket.

2022. okt. 16. 22:16
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 Én benn voltam egy társkereső csoportban, és amikor egy 14 éves lány pánszexuális nembinárisként mutatkozott be, odaírtam neki normális hangnemben, hogy ilyen korban ezt még nem tudhatja, ne olvasson ilyen oldalakat... Kirúgtak a csopotból, mondván transzfób vagyok. Ennyit arról, hogy semmit nem akarnak a gyerekektől és nem zavarják össze őket. Sorsokat tesznek tönkre.
2022. okt. 16. 23:32
 8/16 A kérdező kommentje:
#5 De érted, itt nem is az a kérdés, hogy árt-e neki vagy nem (nyilvávalóan igen), hanem hogy ilyenekkel tömik a fejüket meg a testüket KISKORÚAKNAK... Kész téboly.
2022. okt. 16. 23:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"pánszexuális nembinárisként mutatkozott be"

Én csak azért nem írtam volna erre semmit, mert egy mukkot sem értettem volna abból, hogy ő most kicsoda-micsoda valójában.

2022. okt. 16. 23:35
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
9-es, azt sem tudják mit beszélnek. Nincs önálló, nem kívülről befolyásolt szilárd identitásuk.
2022. okt. 16. 23:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!